- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
Astor22 #13364 üzenetére
Nekem egy 60m2-es helyre volt szükségem olyan zenei eszközre amely ha hangosan hallgatjuk akkor is jó, ha lehalkítom akkor is normális háttérzenét ad. Legyen benne rádió, teloval kommunikáljon ha valaki arról szeretne zenét játszani...
Nagyon rég nem vettem semmi ilyesmi terméket így rácsodálkoztam hogy pl a mini hifi mint kategória igen érdekes lett. "Hozzáértő" azt mondta hogy kb 100e-ig mindegy mit veszek mert hangzásban alig lesz eltérés a 30e Pana 250-es és pár drágább termék között.
Utána botlottam bele a bluetoothos hangfalakba. A kicsik azért estek ki mert a vízállóság nem volt szempont. A hordozhatóság megint nem volt lényegi pont, de pl a belső akkunak örültem volna. És persze a vége az lett hogy se nem lett akkus, se nem könnyen hordozhatóPanasonic Sc Tmax 10 lett az amit bevásároltam. Designban kevésbé bazári mint sok pinkben, pirosban sárgában neonban villodzó társa. Ha kikapcsolom a fényeket (ami csak kék) akkor ezt megjegyzi és ujraindításnál sem világít. Azt hiszem 20cm-es mélynyomó van benne két 6cm-es magassal. Még ugyen bejáratós, de hangos ha kell, és elég élvezhető hang jön ki belőle. Megy app vezérléssel, távirányítóval, és a funkciók jó része a tetején lévő gombokkal. Cd-t is tud lejátszani, bár tudom erre elég kevés igény van már. A rádió tudja az rds-t, játszik pendrive-ról, aux bementet is akad és számos beállítási lehetőség.
Az eq pár alapbeállítást ismer, külön szabályozható a magas, közép mély és a nagyon mély szint. Árban az általad említett 120ezres olcsósított példányhoz képest is jelntősen kevesebb volt múlt héten. (erre a fórumrészre 3 napja véletlenül bukkantam rá már a vásárlás után, így nem tudom hogy a Pana itt mennyire ajánlott- nekem bejött amit nyújt. ) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged