- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Nagyon szépen köszönöm a Mindenkinek az útbaigazítást. Gondolkodom rajta.
Ez a Jamo DS2 különösen tetszik a könnyű hordozhatósága, és a beépített rádió miatt, és persze, hogy le van akciózva.
Bár nyilván egy terebélyesebb dobozka jobb hangot produkál.
Ha most sétához, futáshoz, gyalogtúrához magammal viszem, a könnyű hordozhatóság fontos.
Tronsmart T6-nak biztos nagyon szép a hangja, de sajnos túl nagy nekem.Jamo DS2 hangminőségéről van valakinek véleménye?
Szívesen veszem a további tippeket. -
peter889
őstag
Sziasztok!
Körülbelül a JBL Go méretében tudnátok ajánlani bluetoothos hangszórót, aminek érezhetően jobb hangja van, mint a JBL Go-nak?
Köszönöm előre is.(#5489) carl18, köszi választ. Ha majd lesz rá lehetőségem, kipróbálom majd.
Én itthon a régi hifimet használom, ha pedig elmegyek itthonról, fontos a nagyon kis méret, amit zsebben is tudok hordani, amit pl. sportoláshoz is könnyen magammal tudok vinni.
Szívesen elfogadnék egy ilyen Harman Kardon Onyx-et is, de néhány tízezer forintot nem érne meg nekem. -
peter889
őstag
Sziasztok!
Ezek a hordozható, max. néhány kilós műanyag hangdobozok hangminősége ugye jelentősen alulmarad egy normális, nagyobb méretű, régi fa hangszóró hangminőségéhez képest?
Mert hiába kérnek el értük 80-90 ezer forintot, azért a méretnek és az anyagnak megvannak az akusztikai-fizikai korlátai. Jól gondolom? -
peter889
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
JBL Go vagy Go 2 hangdobozt még nem vettem, mert valaki (elektronikai nagyáruház ügyfélszolgálatos kisasszonya) azt mondta nekem, hogy szerinte nem működne a Motorola Defy telefonnal. Szóval még nem tudtam kipróbálni.
Akkor hamarosan veszek egy hangdobozt, lehet egy Go-t.
Jól éreztem én, hogy működniük kell együtt.
Lab31-es Cube Bt. hangdobozzal az a bajom, hogy az akku már csak fél óráig bírja, silány minőség lehet. -
peter889
őstag
Sziasztok!
Valaki el tudná magyarázni a Bluetoothos hangdobozok telefonnal való kompatibilitását?
Szóval a JBL GO 2 hangdoboz aminek Bluetooth(Bt.) verziója 4.1, csak olyan telefonnal használható, aminek Bt. verziója legalább 4.1?
Szóval a Motorola Defy telefon aminek Bt. verziója 2.1(?), csak olyan hangdobozzal működik, aminek Bt. verziója max. 2.1? De működne, mondjuk 1.0-ával is?De akkor a Motorola Defym miért működik a Lab31-es Cube Bt. hangdobozzal?
Utóbbi hangdoboz Bt. verziójának nem tudtam utánanézni.Köszönettel várom a válaszotok.
-
peter889
őstag
válasz
7Heads Drago #5463 üzenetére
Ok, azért köszönöm.
De a Motorola Defym a Lab31-es cube hangdobozzal tudott lejátszani. -
peter889
őstag
válasz
7Heads Drago #5461 üzenetére
Sajnos nem értem.
Ha pl.van a JBL GO 2 hangdoboz aminek Bluetooth verziója 4.1.
És van a Motorola Defy telefon aminek B. verzója 2.1(?)
Akkor most hogyan kell megállapítani a kompatibilitást?
Nem fognak tudni együttműködni? -
peter889
őstag
Sziasztok! Kérdezném, hogy ezek bluetoothos hangszórók minden bluetoothos telefonnal használhatóak? Tehát a régi, akár a 2005-ben gyártott telefonokkal is?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged