Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astor22
tag
Sziasztok, megérkezett tegnapi nap a samsung mx-t70, kipróbáltam, nagyon nagyon tetszik így elsőre, 50 ig lehet fel venni a hangerőt 35 nél már rezeg minden.... Érezni lehet hogy nincs olyan erősen túltolva a basszus mint bármelyik JBL en, de idővel lehet kötök rá egy aktív mélyet, főleg ha szabadba lesz használva. Bármelyik JBL-t veri ár érték arányban
-
Astor22
tag
válasz
ph_5.5
üzenetére
Nagyon örülök hogy be jön a cucc, biztos nagyon jól szól, nekem ez előtt csak jbl volt, abból is a partybox, 100-300-710, imádtam őket, szeretem nagyon a mélyet és a jbl termékek arra vannak kihegyezve... Remélem nem fogok csalódni a Samsungal, szinte biztos vagyok benne hogy a 710 ütősebb viszont ha nem jön be élek a 14 napos elállási jogommal.
-
Astor22
tag
válasz
Jarod1
üzenetére
Azta, akkor csak nem lehet annyira rossz, kedden érkezik várom nagyon már... A 710 ahogy megérkezett minden tökéletes volt de maxhoz közeli hangerőn pukant egy nagyot mindig és hang semmi viszont ugyan úgy ment a zene és a villogas.... Nem mindig produkálta valamikor 1,5 2 óra maxon hallgatás után sem jött élő, de hatalmasakat kattant. Egyébként álom az a hangfal nagyon nagy erő van benne, rezgett minden, de szabadtéren is gyilkos hangerő volt benne... Sajnálom
-
Astor22
tag
Sziasztok, lenne hozzátok egy kérdésem, csomagolás sérült termékek között lapoztam és találtam 120 ezer forintért egy Samsung Mx-t70 típusú hangfalat, előtte partybox 710 em volt csak sajnos meghibásodás után nem jött újabb készlet belőle és így a pénzem kaptam vissza. Szinte biztosra vehető számomra hogy a Samsung nem pipálja le a jbl 710 et de 120 ezer forint az nagyon baráti árnak tűnik, szerintetek vágjak bele, valaki halott már ilyet élőben? Olvastam sokat és a basszust kevésnek mondják hibába van 10" mélynyomó benne... Köszönöm a válszt ha lesz, kellemes ünnepeket
-
Astor22
tag
szinte gondoltam hogy a Samsung nincs kint sehol , holnap a mediamarktban megveszem a Samsungot és ha nem tetszik vissza viszem , és elhozom a JBL-t .
-
Astor22
tag
Sziasztok , Bluetooth-os hangfal vásárlás előtt állok , és két példány nagyon megfogta a fantáziám . Ezekről lenne szó Samsung MX-T70 másik JBL PB 310 . Esetleg valakinek tapasztalat hogy melyik szól jobban , vagy esetleg melyik éri meg jobban az árát ? Rólam annyi hogy kifejezetten imádom a mély hangokat

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest