Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Petyuska111
tag
válasz
FingR86 #6360 üzenetére
as2 40%
DOSS 89%
Dockin 100%Szvsz a DOSS klasszisokkal jobban szól, mint az as2. A Dockin meg talán a DOSS-nál is jobban, viszont 2x olyan drága, illetve itt már az egyéni ízlés is belép, ki milyen hangzást kedvel, milyen zenéket hallgat, stb. Ezen az oldalon te is meg tudod hallgatni ugyanazokat a zenéket mindhárom kütyün. Én DOSS-t vettem, újra ezt venném.
-
vacs
veterán
válasz
FingR86 #3808 üzenetére
Attól, hogy hasonlít a BW-F4-re még jó cucc lehet, plusz ebben van microSD, ami nekem pl nagyon fontos!
Nekem egy Proda X6 van (ami valójában egy Wking X6) és iszonyat jól szót!
Barátnőmnek múlt héten hozták meg az eustock-tól a Tronsmart Element T6-ot és összehasonlítottam a Proda X6-al ... hát azt kell mondjam, hogy a T6 jó cucc, de a Proda X6-nak sincs egyáltalán szégyenkezni valója, sőt.
Hangerőben nincs akkora különbség, mint amennyit várna az ember (25W vs 10W). Ha nem tudnám, hogy 25W van írva a T6 dobozára, akkor csak kb 15W-ra tippeltem volna, ha az X6 10W-ot tud!
Hangzásban (minőségben) sem marad el szerintem az X6 jelentősen, hiába tud elvileg kevesebbet!
Két telefont használtam egyszerre, azonos dalokat próbáltam, alap eq beállításokkal!Tehát személyes véleményem szerint ajánlott cucc a Tronsmart Element T6, de részemből ajánlott a Proda X6 is (illetve bármelyik Proda hangszóró)!
-
carl18
addikt
válasz
FingR86 #3165 üzenetére
Oké kösz a weboldalt
Most néztem ez a on Beat 500-as hangszóró 20 wattos 2,1 felépítésű + 5000 mah órás akkuval van. És 1 kg-tól kicsivel nehezebb a súlya, ez a második generációs beat 500. Úgy látszik szólni jól szól, csak a hangerőre vagyok kíváncsi
[link]
Voombox outdoor előnnye könyebb kisebb és hogy az papíron 15 wattos és 3600 mah az akkuja.
Na meg annak ennek van akasztója szóval nem hordozhatatlan. -
Vagany
őstag
válasz
FingR86 #3130 üzenetére
Ez várható volt, valahol írtam is, hogy bár lesz valószínűleg újra, de az árra nincs garancia, hogy marad. Én közben feljebb vittem a büdzsét és beszereztem egy akciós Doss Soundbox Xl-t, jövő hétre ide is ér talán. Már nézegettem a Docking d fine-t is, az lett volna az igazi, de valahol meg kell húzni a határt
. Az esetek nagy részében várhatóan alacsonyabb hangerő is elég a konyhában, ott a Docking-ban túl sok a bass, a Doss talán szebb hangképű alacsony hangerőn kis térben viszonylag közel a hangszóróhoz. A docking nagyobb térben/kültérben illetve nagyobb hangerőn és távolságban virgonc, oda kell is a több basszus. A Doss kb a charge 3 szint lehet olcsóbban és 1-2 extra funkció nélkül (de kicsit szebben is szól talán), a Dockin inkább a JBL extreme-mel versenyez és győz
. De hangsúlyozom ezek nem személyes tapasztalatok alapján felállított vélemények, hanem mások véleményei, rengeteg teszt hallgatásai alapján jöttek, főleg ez : http://switcher.oluvsgadgets.net/
Az alsóbb 40$ körüli árszinten érdemes figyelni a Tronsmart element T6 teszteket is, illetve marad a ttlife és leadzm is szintén 40$ körül. -
kaszibat
tag
válasz
FingR86 #2318 üzenetére
Köszi az összehasonlítást! Így már biztos vagyok benne, hogy nem veszek leadzm-et második hangszórónak. Nekem az sl-1000s van, aminek a klónja a JKR és én is imádom a hangzását. De eddig hiába próbáltam mindenkit rábeszélni, nem igazán tudtam meggyőzni az embereket, hogy milyen jó.
-
gabo91
aktív tag
válasz
FingR86 #2318 üzenetére
Hát most én sem tudok dönteni... :/
holnapig alszom rá még. JKR 29cm problémásabb hurimpálni mint leadzm-et.
Nem kinti bulira kell, csak teraszra olvasás/tanulás közben ne a teló zörögjön. Szállítás időre mivel lehet kalkulálni? JKR-nél 1hetet ír (kétlem) leadzm 4-5 hét... -
-
thenameless
tag
-
Pandaboy
tag
válasz
FingR86 #2211 üzenetére
Egyik oldalán 1 hangszóró + 1 passzív membrán? A másik oldalán csak 1 hangszóró van?
És a hangszóró rácson nem folyik be a víz? Mert az illesztéseknél befolyhat. Illetve ennél és a JBL-eknél is a csatlakozóknál a gumi dugó nem tudom mennyit véd a víz ellen.
Bár a balatonba nem lehet bele vinni 100 méterre úgysemEz a Bluetooth átka
-
yanesz
tag
-
FingR86
őstag
válasz
FingR86 #2003 üzenetére
na gyors kibontást követően, párosítás... ééés elmaradt a szájtátás, sőőőt.
"EZ CSAK ENNYI????" érzésem van.
asztalra téve alig mondanám erősebbnek a régi xiaomi hangszórómtól (nem túlzok)([link]
fal mellé téve, sarokban ott már azért szebben szól.
ugyanazt a jelet kapta meg mint a xiaomi, semmi mélyhangkiemelés, még csak a power amp-ot is mellőztem.
A oneplus 3 gyári lejátszóját használtam. De engem vhogy nem nyűgözött le a dolog. Súlya az van neki rendesen, ebből gondolom, hogy az üzemidővel sem lesz gond. De ha abból indulok ki h a kicsit 6K-ért vettem 2 éve, ez dupla áron nem tud 2x annyit. Részemről kicsit csalódás -
tlala
addikt
válasz
FingR86 #1971 üzenetére
A termék weboldaláról, ahol eredetileg írták az akciót, eltűnt az akciós szöveg, szóval sajnos szerintem over.
-
vacs
veterán
válasz
FingR86 #1881 üzenetére
Én (mi) nem fogunk helyetted dönteni!
A Proda (eredeti nevén Wking) a kicsi és a nagy Blitzwolf között van, ezt én is így gondolom.
Nézz videókat, olvass teszteket (logout-on magyar tesztek is vannak).
Hogy ne legyen egyszerű választani, írok még pár típust:
- Bluedio BS-3
- Huawei AM 10
- Xiaomi Micro-SD Bluetooth Speaker ("nagyobb" xiaomi)
- BlitzWolf F1
- BlitzWolf F3
- BlitzWolf F4 -
vacs
veterán
válasz
FingR86 #1873 üzenetére
Az hogy férjen bele a vámhatárba, kizárja a normális minőséget, de ha átcsúszik, akkor szerencséd van!
Jó az a Xiaomi, de jó lehet helyette a BlitzWolf F1 vagy ha komolyabb hangra vágysz, akkor a BlitzWolf F4.Nekem Proda X6 van, na az igen korrektül szól, bár drágább is (én 16K-ért vettem black friday-kor)!
-
FingR86
őstag
válasz
FingR86 #1872 üzenetére
az még kimaradt, hogy 30% pontozás után esetleg még férjen bele a vámhatárba.
esetleg erről vkinek vmi véleménye ? Original XiaoMi Bluetooth 4.0 Speaker
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest