- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
Én nem tapasztaltam barátnőm t6-tosán.De a t6 plusz frissitett verzióján sem.Én sokakkal ellentétben keveslem a mélyet.Talán azért ,mert én a pa hangfalakhoz vagyok szokva.Bár ilyen kisméretű hangfalaktól amúgy sem lehet sokat várni.Sem hangerőben sem igazán komoly minőségben.Ami meg igazán komolyan szól az meg nem ér annyit egy hordozható hangfalnak.Ha meg otthon akar az ember zenét halgatni jobb egy komolyabb hifi vagy studióhangfal.Bár én pa hangfalakon halgatok zenét.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... félre informálni azért nem kell."
Bocsi, jogos, benéztem! Ettől függetlenül a djnice által link-elt ~87 Eur-os ár "valid" (mondjuk nem tudom, hogy szállítanak-e Magyarországra, és ha igen, mennyiért)(#9210) creed33
A második bekezdést már nekem címezte, csak elfelejtette odaírni.(#9211) kmarci25
"de ha egyszer az Ankert kérdezte..."
Ezt szerintem tudta djnice is, csak jó fej akart lenni. -
creed33
aktív tag
A kérdésem úgy szólt hogy megadom az email címemet amire elküldik a kuponkódot? Bármennyire is egyértelműnek tűnik, mivel 1. alkalommal rendelek innen sose lehet tudni van e valami buktató...például én úgy tudtam hogy ingyenes a szállítás amazon.de- ról .Ezért is érdemes érdeklődni mert mint írod már nem az.
Egy hét múlva tudnám megrendelni azért érdeklődöm előre. -
-
djfantom
tag
Ezeknél a bt hangcuccoknál az a baj,hogy a wat-tokkal úgy dobálóznak ,hogy a hangszórók teljesítményét adják össze.De valójában mindig 1dbközépmélysugárzó rms teljesítménye adja meg a vaós teljesítményét egy hangcucban.Pa hangfalaknál,hifi hangfalaknál mindenhól.Ja és az érzékenység db-el.
-
<Adamsky>
nagyúr
"... ott külön ment a hangerő szabályzás a gombok használata és telefon esetében."
Hú, ez a halálom! Valamiért sok gyártó (bluetooth-os eszköz, és telefongyártók egyaránt) nem képesek ezt rendesen implementálni (talán mert nem is lehet, nem tudom). Pl. a Huawei egyes készülékeinél volt sokáig, hogy semmilyen bt.-s eszköz esetén nem voltak képesek azok hangerejét állítani. A user-nek a használat elején el kellett döntenie, hogy a telefonon tekeri csumira a hangerőt, és után az adott eszközön végzi a tényleges hangerő állítást, vagy fordítva. Ez a régi walkman-es időkre emlékeztetett, amikor ugyan volt hangerőszabályzó a vezetéken, de mivel ez még teljesen analóg rendszer volt, ezért - ahhoz, hogy jól működjön - előbb a magnón kellett közel max.-ra tekerni a hangerőt. -
<Adamsky>
nagyúr
"Egy hajszálnyi alapzaj van ... "
Értem, köszi az infót! Közben "lenyugodtam". Kiűztem a konzumidiótát magamból.Jelenleg semmi szükséges még egy bt.-s speaker-re. Az XSound Go-t eladtam, maradt a MaxSound Plus.
Egyébként ezen felhasználói vélemények alapján kérdeztem, amit kérdeztem (a Chris nevű csávó kettőt is próbált)" ... ki lehet küszöbölni azzal hogy a hangszórón szabályzod például ... "
Mivel "hajtod meg"? Telefonnal? Nincs, vagy direkt van kikapcsolva a "bluetooth absolute volume"? -
Cyborg
őstag
Durva, hogy ekkora feliratkozó szám mellett milyen kevés nézettséget produkálnak a videói, ennél egy átlagos magyar senkiházi youtuber is többet ér el, akármilyen szart tesztel, szerintem valami ott is bűzlik. Én még a sétálós videókat is megnézem, mert annyira szép helyen lakik.
Én őt az egyik legjobbnak tartom ebben a szakmában. Ugyan nem csinál fancy videókat, drága stúdióban, de mindig mindenféle stílusban megszólaltat zenéket, így mindenki tudja tesztelni a hangszórókat a saját stílusában.
Én is neki köszönhetem minden vásárlásomat, és nem csalódtam. Több ilyen őszinte emberre lenne szükség, akit nem lehet megvásárolni. Tökre megértem a dilemmáját, hogy szponzorált videókkal nem lehet őszinte véleményt formálni, mert mindkét felet ki kell szolgálni, a nézőt se verheti át, de a megrendelő is elégedett akar lenni, és annyira felhígult a mezőny, hogy hiába mondja egy gyártónak, hogy szar egy speaker, inkább változtatás helyett odaadják a speakert másik 10 influencernek, aki dicsérni fogja, és akkor meg van oldva. Sajnos ez ilyen, szponzorált videók nélkül viszont nem tud életben maradni egy csatorna.... sajnos ami a legnagyobb baj, hogy tavaly,
vagy év elején elvesztette az Amazonos pénzét hirtelen, az egy nagy érvágás volt neki, az tartotta el a csatornát, nem a yt nézettség, most meg elveszítette a fő állását is a vírus miatt, így végképp veszélybe került az egész.
Remélem legalább egy patreont nyit, hogy tudjunk segíteni. Én szurkolok neki. -
B1T3
Topikgazda
Én be akartam ruházni egy Tronsmart Element T6 Maxra, mert jó az aksija, a specifikációk alapján a hangzást sem vártam rémesnek, és a speckókhoz képest még kompaktnak is mondható.
Hát… Minőségi zenehallgatásra alkalmatlan (különösen hangszeres zenéknél, és ugyebár a legtöbb zene ilyen). Nulla magasa van, vélhetően a fenti 4 aktív hangszórót széles spektrumúnak szánták, de gyakorlatilag az egy közép sugárzó, és még tartalék sincs benne (EQ-val sem lehet javítani a helyzeten). Hiába a sallang, hogy van még 8(!) passzív membrán, meg lefelé sugároz egy dedikált mélysugárzó, sajnos az összképet nem menti meg. Akinek csak brummogás kell, az persze örülni fog annak, hogy a szekrényre tett elemeket megmozgatja (ami amúgy tovább ront a hangzáson, mert zavaró zajokat kelt, ha nem gondosan helyezzük el). Ámde a legtöbbeknek sajnos nincs minőségi referencia a fülükben-fejükben, így bizonyára nagyon népszerű lesz ez is…
Közben megjelent a Blitzwolf BW-AS3 is, amely egy az egyben egy Tronsmart Element T6 Maxnak néz ki, egyező méretek, akkumulátorkapacitás, üzemidő, gombelrendezés stb., még a bekapcsoló hang is teljesen megegyezik, csak picit más a burkolat, meg 60W helyett 70W-ot írtak rá.
Azért kíváncsian várom a megbontogatós videókat.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... Oluvnak saját hangszórót kéne gyártania ... "
Azt kéne. Nyilván ehhez az elején "kis" pénz is kellene, de még inkább kapcsolat, és sok-sok idő. Nem tudom, innen a topic-ból ki ismeri az Avax márkát? És, kinek mond valamit Moha bá' neve?Ajánlom ezt a videót megtekintésre!
-
haten
tag
Ezt az egyet nem szeretem benne én se, főleg mert hangosan beszél. Egyszerre bekapcsolás után gyors tempóban nyomom a hangerőcsökkentést, hogy amire megszólal halkabb legyen, de így sem lehet észrevétlenül bekapcsolni, ha melletted pihenni akar valaki. Ha lenne okosság, hogy melyik chipet kell kiszedni, már tuti kiszórtam volna belőle, garanciálisan is.
-
pilipi
aktív tag
Sajnos elkéstem, mert a héten lesz a születésnapja.
Azért gondoltam a Flip 5-re mert az van itt a helyi eu......cs üzletben és belefér az általam rászánt összegbe.
Eddig nem volt neki külső hangszórója, fülhallgatóval használta a telefonját.
Mai zenéket hallgat, semmi extrém hangerő és extrém minőségi követelményei nincsenek a hölgynek, de azért szeretnék egy megbízható darabot ami legalább 2-3 évet kibír a kollégiumban -
Véreshurka
senior tag
Dockin mellé lehet vennék én js valamilyen kisebb darabot. Pont mielőtt linkelted az earfun-t előtte pár nappal rendeltem meg feleségemnek a tribit-et, szerencsére meg van vele elégedve, én viszont lehet kipróbálnám ezt. Beszél a hangszóró bekapcsoláskor / párosításkor? Ez az egy elég zavaró számomra a dockinban.
-
-
-
Egyik hangszóró sem bírja a relatív nagy hangerő melletti tiszta visszaadást. A legtöbb gyártó ilyenkor egyszerűen visszaveszi az adott divert hogy ne torzítson, a dockin megoldása öszvér, lehet hogy csak az adott tartomány egy része megy át rajta. Kérdés mi a szerencsésebb, egy hangosabb magas tartomány mellett a mély elvétele, vagy hogy néha van egy-egy pöff. Szerintem az előbbi, dr ettől még a dockin ár / érték tekintetében jó cucc.
-
tlala
addikt
Köszi neked is, ez a másik dilemma, ami maradt.
Szóval Dockin D Fine vagy Soundcore Motion+ ?Meghallgattam az összehasonlító oldalon mindkettőt a Tannoy hangfalaimon, de hát az oldal által használt agyonkompresszált youtube anyagokkal nehéz bármit kezdeni.
Összességében a Dockin tetszett több helyen (pláne 5m-es beállítással, ami a nyaraló teraszon nem életszerűtlen) - bár néhol puffogónak tűnt a mélye.Van élő ember, aki mindkét hangfalat hallotta és tud róla véleményt mondani?
-
Peetta14
tag
Köszönöm, mindkettőtöknek. Remek az összehasonlítő honlap. Gondolom alap EQ-val ment mindkettő. Még ha basszus nehéz zenéket is hallgatok többségben, fül alapján állítanék az EQ-n a Dockin esetében, nagyon elmegy a mély irányba.
Árakat összehasonlítva, most jó deal-nek tűnik nagyon a UE 42k-ért (Turbado), belföldi 2 év garival, illetve a dokkoló most szintén olcsó 6k-ért ingyen fuvarral (Istyle). Ha nem jönne be, akkor el tudom adni árában kb. -
mcs
veterán
Én leszek olyan bevállalós, hogy az itthoni megjelenés után nem sokkal veszem meg a 33at, de a 43 is vonzó a beépített magas sugárzóival. Kicsit a JBL felé vették az irányt, de a korábbi ,,vonások" is bele lettek sűrítve. Egyetlen pici hátrány a 33nál, hogy nincs jack bemenete, és ezt a kezelési útmutatójában olvastam. :)
-
csudri
őstag
Hali, köszi a konkrét típusokat, de ahogy látom a W-king es a Dockin inkabb a 45ezres kategoria, legalábbis Alin illetvea docking.de (105juro+10juro posta) oldalon. Ez a W-king amúgy tetszene, de ennyiert nem fér bele.
A Doss nem usb-s, a sajattapos cuccot nem tudom tolteni a kocsiban.
Anker nem "keveske" a 12 wattjaval? -
tranceplanet
addikt
Szerintem egy Go szintet lehet teljesíteni, az tényleg nem egy bonyolult, persze a külalak sem mindegy, a külsőségek is számítanak. Az a bajság kicsit magasan van a léc, egy boombox szintet nem lesz egyszerű összehozni. Lehet később egy faládás megoldás is összejön, majd meglátom ezzel hogyan boldogulok. Pedig Levi Junior szarrá szidja ezeket a "fröccsöntött kínai okádékokat", hogy a mestertől idézzek: [link]
Az összes videóját láttam, hatalmas figura, szókimondó durva szövegek!
Pedig szerintem nem olyan rosszak ezek a kínai csodák.Bár egynémelyik hagy némi kivánnivalót maga után...
-
moma
őstag
Az a gond, hogy manapság minden a részvényesekről szól, hogy nekik jó legyen, nem a termékről, vagy az össz közösség érdekeiről. Szóval ha le tudják gyártani olcsóbban, akkor jellemzően lefogják, mert a részvényes nem olyan, mint egy normál tulaj, akit azért érdekel, hogy mit gyárt és milyen minőségben.
-
moma
őstag
Egy BlitzWolf BW-F4 em van, de rákeresve nem találok aksi cseréről semmit. mondjuk az usd csatlakozója is kicsit kontaktos már... Gondolod, hogy lehetne cserélni mégis?
Meg tudtok olyan konkrét típust ajánlani, ahol ez a cserélhetőség megoldott és árérték arányban jó vételnek számít?
Cyborg: laptopoknál ha hálózatról megy, akkor nem használja az aksit. Szerintem ez nagyon jó megoldás. Mert sokszor igazából megoldható lenne, hogy rádugjam hálózatra. Ahogy én használom az általában lakáson belül van, hogy ne kelljen külön hangfal egyes helységekben pl konyha. Néhányszor jön jól egy évben csak, hogy viszem máshova. Szóval ilyen használatra szerintem ideális lenne ez a laptop szerű felépítés.
-
-
pècsimunkás
addikt
Hogy tudod 20 és 80% között használni?
Amikor megjelenik a piros LED, akkor már alig van az aksiban élet. Én sajnos 10/9 arányban lemerítem teljesen, mert azt a halovány LED- et ritkán veszem észre. Ha lemerül, akkor rá a töltőre, aztán hallgatom tovább persze...
Ritkán hallgatom nagyon hangosan, alapvetően hetente 1x töltöm.
Jack kábellel szoktad használni? Én még eleinte használtam, hogy lassabban merüljön, de idén talán még nem is használtam a Jack kábelt. -
zsiz
őstag
Ha hibásat kapok, megreklamálom és rendeződik. Nem ez lenne az első eset. Ha meg nem eleve hibás már mikor megérkezik is, akkor jó eséllyel azt az 1 évet amíg a gari szól(na, ha itthon venném), amúgy is kibírná. Amúgy egy normális kínai eladóval sokszor könnyebb egyezkedni, mint egy hazai kereskedővel. De ez mind lényegtelen és offtopik, a lényeg, hogy továbbra is várok még tippeket A Soundbox XL-nél kicsit kisebb, kicsit olcsóbb, de hasonlóan jó ár/érték arányú hangfalra.
-
Nem leszek népszerű, de vagy 10x megnéztem / meghallgattam a videód.
Lehet azért mert teljes hangerőn nyomatod (amit amúgy egyik piacon lévő eszköz sem szokott tiszta hangokkal honorálni), de nagyon túlhúzott magasokkal és fémes középpel dolgozik a Dockinod. Nem tudom mi volt a forrás minősége, gondolom valami mp3 ( nem pedig pl. tidal), és ugye ott van a nyílt tér okozta terjedés. Azt sem tudom mivel vetted fel (gondolom mobil), de számomra szépen akkor szólt, mikor háttal voltál neki és távolodtál tőle.
A videód alapján nem vennék Dockint, pedig élőben jobb volt amit én hallgattam, mondjuk az EQ-val hangolva volt a srác füléhez.Elkérhetem a forrásod, hogy meghallgathassam?
-
-
-
-
B1T3
Topikgazda
Lehet, nem is lenne rossz ötlet összeszedni pl. egy Google táblázatba, kinek mije van, és mondjuk hol lakik. Azért ezek még nem túl személyes adatok, de ha valaki gondolkodik valamin, nagy segítség lehet, ha valaki meg tudja mutatni, vagy ez alapján akár könnyebb lenne találkozót is szervezni. (Pl. én is szívesen meghallgatnék egy Dockin D Fine-t és egy Anker Soundcore Motion+-t, ha tudnám, hogy Debrecen környékén valakinek rendelkezésére áll, de Budapestre csak ezért nem utaznék fel.
)
-
gtamate2
veterán
Na épp erre céloztam, hogy azt ajánlhattad, mikor más típus került szóba
Sebaj, úgy látom végül az Onbeat 500 nyert.(#8291) Departed: Az akkuidőt azért érdemes számításba venni. Az új típus ha jól látom nagyobb teljesítményre képes papíron, illetve vízálló és jobb az akkuideje. Ha jól szól, érdemes megfontolni szerintem a többletet, persze csak akkor, ha nem elégíti ki az igényeidet az Onbeat 500 is
-
Segesdy
tag
Szeretem a minőségi jo dolgokat illetve, hogy minnél jobb legyen ha van rá mód, hosszabb távon érdemesebb szerintem. Viszont most megelégszem az "olcsóbbal" szerintem telejsen korrekten kifog szolgálni ahol kell... a következő ha majd kell akkor biztosan valami "nehéz ágyús" lesz
divoom - Lejátszási időből mennyit vesz le ha 70% on vagy felette hallgatom ? Van valami nagyjáboli visznyítás erre?
-
"De úgy átlagban a mai bluetooth hangszórók hordozhatóság terén is sokkal jobbak."
Ma is vannak boombox hangszórók, amik semmivel sem kevésbé jól hordozhatók mint a kisebb társaik, már olyan szempontból hogy tömeg / teljesítmény arányban.
Nekem a Blockrockeren van egy bőrönd kihúzó és kerekek (JBL-eken és Sonykon is), van benne egy 12V-os nagyteljesítményű motorakksi. Sok-sok órán keresztül tud irdatlan hangerőn dübörögni, tudja akkuval is, a zenei minőség meg hát kb olyan mintha egy amatőr zenekar első színpadi előadása lenne bérelt 110V-os rendszerrel. Hangos, mozog a gyomrod a basszustól, üvöltesz ha sört akarsz, de bírja a strapát.
Ami neked "beakadt" retro kazettáshifi, az már rég nem téma boombox területen. -
A boombox igényeket azért azok a cuccok nagyrésze - amit itt ajánlgatunk - nem fedi le. Ha egy céges bulira, vagy házibulira a haverokkal kell hangkeltő, nem fogod a frankón szóló szobai cuccodat vinni, maximum 1x. Full hangerő az este kései szakaszában, lelökik, ráöntik a vodka-narancsot, vagy a részeg hülye beugrik vele a medencébe.
Vagy strázsálsz mellette, őrzöd hogy nehogy baja legyen, a buliból meg kimaradsz.
A saját cuccaid ugye neked értékek és a besurranó tolvajnak, a rokonaid és haverjaid nagyrésze szerint azok felesleges szirszarok, amik jól jönnek ha pont arra van szüksége, de amúgy sokkal okosabb lettél volna, ha helyette pl. bort, sört, függönyt, robotgépet vagy esetleg ívhegesztőt vettél volna. -
-
Tényleg szörnyű attrocitások értek, itt találsz moderátort: Moderátort keresek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest