- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Czimby #10104 üzenetére
Bluetooth Lautsprecher Tribit XSound Go [Upgraded] 16W
Amit linkeltem neked ha rákatintasz igy irja. Nem az én készülékemben van a hiba.Gondoltam leirom, azért olyan nagy különbségekre nem kell számitani. A Tribit jó minőségü hangfalakat gyárt, Xsound Go és a Surf egyaránt a Earfun Go méret és suly csoportja.
Most nem akarom az Earfunt se agyon dicsérni, még Tribitet nem hallottam. De oluv tesztjében az ugraded verzió sokkal szebben szólt.
Ahogy elnézzem a Tribit Surf is teljesen jó hangszóró lett, egy tesztben az magas hangok szebben jöttek ki mint az EarFU-góból.Nem kell ezt annyira túl parázni, amiket linkeltem hangszórók mindegyik szépen szól és minőségi hangzást nyújt.
Ha Tronsmart lenne köztük akkor megérteném hogy félsz
T6 torz mélyei ota nekem is voltak álmatlan éjszakáaim!
De a T6 MAX is valahogy kizárolag a mély hangokra koncentrált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest