- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
coolpet #10412 üzenetére
A Tronsmart T6 állítólag jó, hát ez az hogy állitólag.
Akkor gyorsan leirom az összegzést, és abból le lehet vonni a következtetést.Egy pár éve én is felültem és berendeltem a Tronsmart T6-ot, hittem a marketingnek és a pozitiv értékelésnek. MIndenki arról beszélt full bass, hangos stb.
Nekem akkoriban egy Divoom Onbeat 500 volt, azt 15E vásároltam újanta és a T6 12E forint volt. A Divoom hangját kicsit megszoktam, igy mondhatni feltünt ha valamit mellé raktam.
Hangerőben közel azonos volt ,de hogy mondjam a Divoom úgy szólt mint egy házimozi a T6-hoz képest. Aztán használtam több hétig a tronsmartot, használtam ilyen hangszóró bejáratáshoz is hangokat, több órát ment. Az ég világot semmit se változott.A T6 rövid véleményem, szerintem a az össz hangképet nézzük akkor nem egy jó hangszóró. Arra jó hogy valami szóljon hangosan,de ha zenét is akarsz rajta hallgatni arra már kevés. De még ha meg is veszi valaki, mindenkép bele kell nyulni Equalizerel azzal ha a basszust vissza veszi az ember és a magas tartományokat boostolja egész türhető hangzást lehet belőle varázsolni.
De a gyári hangzása, EQ nélkül szerintem borzalmas, főleg 70-100% hangerő között.Igaz a T6 állitólag főként a mélyekre helyezte a hangsúlyt, de inkább tartom egy hülye gyerek hangszórónak mint sem komoly konkurenciának.
Bár azt igazalom a JBL Go helyet valóban jobban megéri a T6, de akkor inkább Earfun vagy Tribit ha olcsón kell valami.Ugyebár van a basszus aminek van több jellemzője, A Mélysége, ereje, a basszus lágysága, esetleg hogy üt. Na a Tronsmart T6 egyiket se tudta, próbálkozott a mélyekkel de nekem valahogy végül csak az esett le hogy ez egy torz brummogás ami teljesen élvezhetetlen.
Az Earfun go igaz talán kevesebb baszussal rendelkezik mint egy T6. De tegyük hozzá az basszusa mélységben talán még mélyebb is és szép lágyan adodik le abból a kis dobozból.Az elmúlt 2 évben mindegyik Tronsmart hangszórót hallottam, T6, T6 plus, Mega, T6 element max. És egyik se szólt úgy ahogy elképzeltem, tény hangos de ennyi.
A T6-tól a T6 plus valóban kicsit erősebb volt, de nem valami nagy dúr.
A Mega hangja kongot az ürreségtől, borzalmas még a T6-tól is rosszabb.
Baszusok szó szerint borzalmasan gyengék és üresek a megában.
A T6 MAX amit utoljára a Dockinom ellen mérten, fogjuk rá mélyben úgy ahogy megállja a helyét, de a közép és magas tartomány egy nagy 0.
Az öszkép hangzásban, megint egy élvezhetetlen pocsék kásás végeredmény.
Teljes hangerőn a MAX igen szépen torzit, de nem kell ahoz nagy hangerőn rátenni.Dockin Fél hangerőn tök szép dinamikusan és részlet gazdagon zenél, a T6 MAX ugyan olyan hangerőn is borzalmas.
Szóval a rövid véleményem, nyilván a Tronsmart főként azért olyan ajánlott mert nem volt visszonyitási alap. Esetleg nyilván a fizetett promoció is rájátszhat arra hogy ez a hangszóróról mindenkinek olyan jó a véleménye.
Főként érdekesség, ahogy rájöttem oluvnak és nekem is hasonló lehet a halásunk.
Amire ö azt mondta jó, az nekem is valóban jól bevált. -
fabri07
aktív tag
válasz
coolpet #10409 üzenetére
Igen, láttam előtte mikor megvettem, de nem bántam meg.. T6 azért nem vettem, mert nem vízálló, meg nekem nagy. Hordozhatóság volt a cél + ha elkap egy zivatar és benne van a táskámba ne dögöljön be. Szvsz jól szól árához képest, annyi, hogy nagyobb basszusnál ugrál a kicsi
Amúgy itt 1 másik teszt [link]
-
gtamate2
veterán
válasz
coolpet #10412 üzenetére
Ha ennyire kell, akkor ajánlom az Element Megát, az megvan ennyiből és egész jól szól az árához képest. A T6-hoz nem volt szerencsém, de a videós tesztek alapján egy hajszálnyival jobb szerintem.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
coolpet #10409 üzenetére
Ez itt tényleg elég sz@rul szól. Érdekes, hogy Bocha-nak ez nem fájt annyira (sőt, tőle kapott egy ajánlott plecsnit
). Azt hiszem ez volt az utolsó, hogy én Tronsmart-ot ajánlottam
Ha szereted az asszony, és jót akarsz neki, akkor Tribit XSound Go alá nem mész. Tudom, itthon nem lehet kapni, és nem 10e Ft. Bocsi!#10411 carl18
Te hallottál ilyet? Most nézem, hogy van benne aptX támogatás -
carl18
addikt
válasz
coolpet #10405 üzenetére
A Tronsmart T6 van hazai garanciával, de ha hazulról kell valami garival inkább venném a VAVAVoom 20-at. 15E alatt van 24 hónap garancival, a T6 hangja valahogy nem az igazi. Talán akkor jó ha valaki süket, vagy a hallása igénytelen és nem tünik fel neki a torz brummogás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest