- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Czimby #10107 üzenetére
Anker SoundCore 2 is elméletileg a Tribit és Earfun ligájában játszik.
Kicsit kompakt hordozható és jó akku idő, de főként az a garancia miatt ajánlottam az amazont. Mert nem sok különbség van árban, de a 18 hónap earfun garancia azért nem mindegy.
Igen persze alacsony hangerőn is telt az Earfun Go hangja, mikor elsőnek meglett és benyomtam rajta a Billie Jean számot pislogtam mint hal a szatyorba hogy remeg a hangszóró a kezemben!
Már akkor éreztem nem bántam meg a vásárlást, mert ráuntam arra is hogy mindig vásárlak hangszórót, aztán ha nem szól jó eladóm és venni kell másikat.
Igy hogy a EARGO valóban jól szól, és az akku is sokat bir nem volt kockázat vállalás.
Viz és porálló igy fürdés közben is lazán magammal vihetem, de eső/munka esetén is befogható használatra.Sajnos a bluetooth hangszóróknál az egyik gond ha van egy sikeres széria csak egy adott idáig van gyártó soron.
Lehet az Earfun Go is kifutó széria, talán azért van europába készlet hiány belőle.
De a Bluetooth 5.0 és a 24 órás akku üzzemidőért hatalmas plusz pont jár.
Egy utolsó konfluzió, talán épp azon nevettem mikor láttam hogy a 20-30 euros nagy része már minimum BT 4.2 de nagy részük 5.0 tartalmaz.
Erre ott a Dockin D Fine ami 100 euro felett megy és még is a filléres 4.0 bluetooth kapcsolatot használja.
Igy hogy a olcsó hangszórók is játszni könnyedséggel megkapják az 5.0-át bele gondolni se merek mennyi lehet az ellőállitási költsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- sziku69: Szólánc.
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- HBO Max
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest