Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
Sziasztok!
A német Amazonon fél áron megy csak ma a DOCKIN D Fine + csak 90 Euroért 180 helyett, ha valakit érdekel itt!
[link]
Még márciusban vettem egy ilyet, azóta is ezt venném újra, jó vétel.
-
hatala
tag
Köszi szépen az infókat, tanácsokat!
Végül is pár perce rendeltem az Amazonról egy Dockin D Fine + verziót, 109 Euroért, elvileg 31-én megérkezik, így akcióban nem rosz szerintem ennyiért.
Kíváncsi vagyok milyen lesz, nagyon sokan dícsérték az Amazonon is.Még a JBL Xtreme 2 -n gondolkodtam harmadikként, mert az egyik szomszédnak olyan van és hallottam is órákig szólni, de nem voltam elájulva tőle, valamint nem is akartam annyi pénzt beletenni.
-
hatala
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a döntésben.
Egy Dockin D Fine + -on, ami most 110 Euro az Amazonon, valamint a HARMAN KARDON ONYX STUDIO 5-ön vacilálok, ami szinte egy árban van az előzővel, 45 000 Ft most akciósan az Extreme Audionál, közöttük választanék, de nem hallottam egyiket sem és nincs is módom most meghallgatni őket.Így aki hallotta esetleg ezeket attől kérdezném, hogy melyik lehet a jobb vétel általánosságban.
Mind kettőről olvastam, dícsérik is őket, talán az ONIX akkuja lehet a gyenge láncszem, mivel hogy arra állítólag csak 6 hó gari van, de nem vagyok ebben biztos.Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest