- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
Sziasztok!
A német Amazonon fél áron megy csak ma a DOCKIN D Fine + csak 90 Euroért 180 helyett, ha valakit érdekel itt!
[link]
Még márciusban vettem egy ilyet, azóta is ezt venném újra, jó vétel. -
hatala
tag
Köszi szépen az infókat, tanácsokat!
Végül is pár perce rendeltem az Amazonról egy Dockin D Fine + verziót, 109 Euroért, elvileg 31-én megérkezik, így akcióban nem rosz szerintem ennyiért.
Kíváncsi vagyok milyen lesz, nagyon sokan dícsérték az Amazonon is.Még a JBL Xtreme 2 -n gondolkodtam harmadikként, mert az egyik szomszédnak olyan van és hallottam is órákig szólni, de nem voltam elájulva tőle, valamint nem is akartam annyi pénzt beletenni.
-
hatala
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a döntésben.
Egy Dockin D Fine + -on, ami most 110 Euro az Amazonon, valamint a HARMAN KARDON ONYX STUDIO 5-ön vacilálok, ami szinte egy árban van az előzővel, 45 000 Ft most akciósan az Extreme Audionál, közöttük választanék, de nem hallottam egyiket sem és nincs is módom most meghallgatni őket.Így aki hallotta esetleg ezeket attől kérdezném, hogy melyik lehet a jobb vétel általánosságban.
Mind kettőről olvastam, dícsérik is őket, talán az ONIX akkuja lehet a gyenge láncszem, mivel hogy arra állítólag csak 6 hó gari van, de nem vagyok ebben biztos.Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest