- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
darthdenes #10188 üzenetére
Szerintem az első hsz-ed volt a topikban(legalább is hosszú idő óta), nálam mondjuk alap a köszönés
Valóban nem jött át a mondanivalód, mert én azt hittem, visszaküldöd a francba, és meg sem fordult a fejemben, hogy kérsz helyette egy ugyanolyatKívácsi leszek a BT-os hangra, majd jelezz vissza, ha megjött az új.
Én is ajánlottam tanárnőnek iskolába kihangosításra ezt a típust, mert ennyiért nem találtam semmit, amin van BT,pendrive, 2 mikrofon bemenet, hangszóró is, és kompakt, hordozható, akksis cucc. Most egy ~10 ezer forintos JBL go szerű izéről nyomatták a zenét telefonról, alig lehetett hallani, annál csak jobb lesz
-
carl18
addikt
válasz
darthdenes #10183 üzenetére
Fogd meg erősen, neki futásból dob bele a folyóba! Vagy egy Sziklához, ha van düh ha nincs düh akkor meg küld vissza hogy hibás és kéred vissza a rupiát.
-
mcs
veterán
válasz
darthdenes #10181 üzenetére
Ezek a partyboxok pont arra jók, hogy ittasan menjen valamilyen dübidübi, amire kóvályogva járathatja az ember a lábait. A legnagyobb hülyeség egy hi-fi vagy audiofil rendszerhez hasonlítani a hangzását, mert hangulatkeltésre hegyezik ki, nem pedig hangzáshűségre. A legdrágább JBL Partybox-szal se lennél maradéktalanul elégedett, mert az is eszement dübörgésre van kihegyezve tompított közép és magas tartományért cserébe.
-
Cyborg
őstag
válasz
Szia!
Ne haragudj meg most kérlek.
... idejössz köszönés, minden nélkül, feldúlva, csalódottan, mintha átvertek volna. Kicsit olyan szemrehányóan írsz, mintha kést tartottak volna a fejedhez, hogy megvedd.
Én ilyenkor várnék egy kicsit a helyedben, akár egy napot is, nehogy hirtelen felindulásból valami hülyeséget csináljak, mint Te.
Elmentél a Tescóba, MEGHALLGATTAD személyesen, majd megvetted. Otthon odarakod a fél milliárd cucc mellé, és zokogsz, hogy milyen szarul szól.
Senki nem írta itt, hogy világbajnok szerintem, csak annyit, hogy 40ezerert egyszerűen nincs jobb partybox. A helyén kell kezelni. Én így emlékszem.Neten vetted, nem tetszik, küldd vissza, nem megy a BT, küldd vissza, és vegyél duplájáért egy Partybox100-at. Azt dicsérték a legnagyobb külföldi youtuberek is, ennyi ember nem tévedhet.
Sajnálom, hogy csalódott vagy, de kicsit fogalmazhattál volna összeszedettebben is, a panaszkodáson kívül alig bírtam kihámozni a lényeget, hiába próbáltál egy minden részletre kiterjedő tesztet írni.
..na lapozzunk.
-
carl18
addikt
válasz
Azért a jó kérdés hogy ki ajánlotta? Mert nem igazán emlékszek ilyesmire? Az biztos sal cuccot soha nem ajánlottam.
Azért sose volt Bestbuy, olcsó zörgő ígénytelen bömböltetéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest