- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
darthdenes #10188 üzenetére
Szerintem az első hsz-ed volt a topikban(legalább is hosszú idő óta), nálam mondjuk alap a köszönés
Valóban nem jött át a mondanivalód, mert én azt hittem, visszaküldöd a francba, és meg sem fordult a fejemben, hogy kérsz helyette egy ugyanolyatKívácsi leszek a BT-os hangra, majd jelezz vissza, ha megjött az új.
Én is ajánlottam tanárnőnek iskolába kihangosításra ezt a típust, mert ennyiért nem találtam semmit, amin van BT,pendrive, 2 mikrofon bemenet, hangszóró is, és kompakt, hordozható, akksis cucc. Most egy ~10 ezer forintos JBL go szerű izéről nyomatták a zenét telefonról, alig lehetett hallani, annál csak jobb lesz
-
carl18
addikt
válasz
darthdenes #10183 üzenetére
Fogd meg erősen, neki futásból dob bele a folyóba! Vagy egy Sziklához, ha van düh ha nincs düh akkor meg küld vissza hogy hibás és kéred vissza a rupiát.
-
mcs
veterán
válasz
darthdenes #10181 üzenetére
Ezek a partyboxok pont arra jók, hogy ittasan menjen valamilyen dübidübi, amire kóvályogva járathatja az ember a lábait. A legnagyobb hülyeség egy hi-fi vagy audiofil rendszerhez hasonlítani a hangzását, mert hangulatkeltésre hegyezik ki, nem pedig hangzáshűségre. A legdrágább JBL Partybox-szal se lennél maradéktalanul elégedett, mert az is eszement dübörgésre van kihegyezve tompított közép és magas tartományért cserébe.
-
Cyborg
őstag
válasz
Szia!
Ne haragudj meg most kérlek.
... idejössz köszönés, minden nélkül, feldúlva, csalódottan, mintha átvertek volna. Kicsit olyan szemrehányóan írsz, mintha kést tartottak volna a fejedhez, hogy megvedd.
Én ilyenkor várnék egy kicsit a helyedben, akár egy napot is, nehogy hirtelen felindulásból valami hülyeséget csináljak, mint Te.
Elmentél a Tescóba, MEGHALLGATTAD személyesen, majd megvetted. Otthon odarakod a fél milliárd cucc mellé, és zokogsz, hogy milyen szarul szól.
Senki nem írta itt, hogy világbajnok szerintem, csak annyit, hogy 40ezerert egyszerűen nincs jobb partybox. A helyén kell kezelni. Én így emlékszem.Neten vetted, nem tetszik, küldd vissza, nem megy a BT, küldd vissza, és vegyél duplájáért egy Partybox100-at. Azt dicsérték a legnagyobb külföldi youtuberek is, ennyi ember nem tévedhet.
Sajnálom, hogy csalódott vagy, de kicsit fogalmazhattál volna összeszedettebben is, a panaszkodáson kívül alig bírtam kihámozni a lényeget, hiába próbáltál egy minden részletre kiterjedő tesztet írni.
..na lapozzunk.
-
carl18
addikt
válasz
Azért a jó kérdés hogy ki ajánlotta? Mert nem igazán emlékszek ilyesmire? Az biztos sal cuccot soha nem ajánlottam.
Azért sose volt Bestbuy, olcsó zörgő ígénytelen bömböltetéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Középszintű gamer PC
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest