Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na és akkor ugye nem is csak arról a 3 évről van szó, hanem tényleg jól tűri az enyhén mostohább körülményeket is.
Bár meleg apfénynek nem tettem ki sose, arra kényes vagyok minden egyéb elektronikus eszközöm esetében is.Üzemidőről meg annyi, hogy megesett olyan most nyáron, hogy nem sokkal esteledés után zenélgettem vele és mikor már hajnalodott, még akkor sem kért töltőt.
Ezt így normál hangerő mellett.Kíváncsiságból megnéztem most youtube szétszedős videót róla, ha már az akksi csere dolog szóba került.
Sajnos a szétszedés-összerakás esztétikailag ahogy nézem mindenképp nyomot fog hagyni rajta.
Az oldalain lévő merejű gumi szerű lapok teljes felületükben ragasztva vannak és feszegetni kell majd őket a levételhez.De remélhetőleg erre sokára lesz szükség.
Azt tudom, hogy olcsóak ezek a 18650 cellák, szeretem is őket, van jó pár db a háztartásban. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő