Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Ahány hangszóró annyi fajta megoldás, például a Harman Onyx 3, JBL Xtreme elmegy úgy is hogy kizárolag a hálozatról kapja az energiát és az akkut nem használja stb.
De irtam példának ott a JBL Charge 2+ ami nekem van és ha az akku nincs bekötve az elektronika kivilágit bekapcsol mert megkapja az 5 voltot, de egy deka hang nem jön belőlel. Azaz igy egészen biztosan az akkumulátorrol megy maga a hangszóró, sajnos ez a olcsóbb megoldás.
Persze egyetértek veled az volna a igazi ha úgy épülne fel a hangszóró és benne lévő elektronika ha az akku fel van töltva akkor müködjön kizárolag a rácsatlakoztatot töltöről vagy adapterről. Csak általában ez úgy müködik hogy a töltő tölti az akkumulátort, de a hangszóró pont azt az akkut falja ami töltés alatt van.
Igy jó esetben elég szépen lassul a töltési folyamat.Meg belegondolva mi van most a régi modellekkel nem is az a tervük hogy ezek a hangszórók hosszú távon müködjenek. Tervezett elavulás korát éljük, vedd meg dobd el társadalom.
Mert mikor meglett a Charge 2+ akkor kicsit utána néztem még is milyen support van egy 5 éves hangszóróhoz és gyakorlatilag 0. A JBL garancia után semmi potalkatrészt nem árul a hangszórókhoz, a model ha ilyet akarsz meg kell venni a boltból az új aktuális modelt. noname cégek még persze gyártanak hozzá potakkút, de ha maga a hangszóró döglik be akkor sajnos már csak kinai hangszóróra lehet cserélni.
A Hangzás utána már nem lesz eredeti.KIcsit hosszúra sikeredett, de úgy röviden próbáltam leirni mi miért van és milyen irányba tartunk.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest