- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na gondoltam irok én is hogy pörögjön a topik!
Főként egyik érdekesség amiről még nem irtam de gondoltam leirom az tapasztalatom.
Szóval pár hete hónapja hallgattam a Dockint és előkerült pár régi Mp3 zene, 64 kb/s és 22 hz. Szó szerint ez a hangszóró nagyon kiadja ha egy zene rosszminőségü, borzalmasan szólt.
De 128 kb/s még elmegy, de a 320 kb/s zenéket imádja. Azok nagyon szépen és dinamikusan szólnak rajta, szóval én azt hittem a 4.0 bluetooth korlátozó tényező.
De minden esetre már a bluetooth hangszóróknak is rengeteg számit a zene forrás minősége.Majd megpróbálom FLAC VS MP3 Diferenciált, az között mekkora különbség lesz.
A Régi Sony SRS BTX 300 hangszóróm egyáltalán nem volt ennyire igényes a hangforrás eredetére. A Dockin meg szó szerint igényli a jó minőséget hogy jól szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest