- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani megint 15.000-20.000 Ft körül egy hangszórót, amely bár ritkán, de hordozva is lenne.
- BT zenehallgatásra lenne 99%-ban használva Huawei P9-ről illetve iPhone 11-ről.Még mindig az a best buy? Fontos, hogy nekem jövő hét utáni hét hétfőre már kézhez kéne kapni tehát külföldi rendelés annyira nem játszik.
Bestmarktnál látok külső raktárból elérhető Xsound-ot, 3-5 munkanapot ír.
Előre is köszi!
-
geckowize
őstag
válasz
<Adamsky> #10398 üzenetére
Megrendeltem konkrétan ezt a németről, ott olcsóbb volt, mint az angolon, köszi szépen a segítséget!
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #10386 üzenetére
Mind az angol, mind a német ugyanazt írta vissza:
"Thank you for contacting us and we're more than happy to help.
Kindly be advised that all of the XsoundGo speakers we are selling now are all the newest upgraded version with BT 5.0 and Type C port.
Please feel free to contact us if there is something else that we can help with. Anytime you need us, we are always here.
Wish you a nice day!
Warm Regards,
Cathy
Tribit Customer Satisfaction Team
Tribit (pronounced as ['tribit])"
-
geckowize
őstag
válasz
carl18 #10377 üzenetére
Csak UK Amazonon találtam Upgraded-et, viszont ott ha kékre változtatom a színt már nem Upgraded, tehát csak a fekete az?
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Maximum 10.000 Ft (nagyon max. 15.000 Ft) körül szeretnék egy hangszórót, amely bár ritkán, de hordozva is lenne.
- BT zenehallgatásra lenne 99%-ban használva: Spotify, FM Rádió (mindkettő Samsung Galaxy A5 2017-ről)
- Fontos, hogy relatíve kicsi legyen, mert egy konyhapolcra lenne rakva, pontos méreteket még sajnos nem tudok mondani, de egy mivel már láttam Flip 3-at (64 x 169 x 64 mm), szerintem az elférne ott.Esetleg az előzőleg linkelt JBL GO 3 a MediaMarkttól 12.149 Ft-ért jó választás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest