- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani megint 15.000-20.000 Ft körül egy hangszórót, amely bár ritkán, de hordozva is lenne.
- BT zenehallgatásra lenne 99%-ban használva Huawei P9-ről illetve iPhone 11-ről.Még mindig az a best buy? Fontos, hogy nekem jövő hét utáni hét hétfőre már kézhez kéne kapni tehát külföldi rendelés annyira nem játszik.
Bestmarktnál látok külső raktárból elérhető Xsound-ot, 3-5 munkanapot ír.
Előre is köszi!
-
geckowize
őstag
válasz
<Adamsky> #10398 üzenetére
Megrendeltem konkrétan ezt a németről, ott olcsóbb volt, mint az angolon, köszi szépen a segítséget!
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #10386 üzenetére
Mind az angol, mind a német ugyanazt írta vissza:
"Thank you for contacting us and we're more than happy to help.
Kindly be advised that all of the XsoundGo speakers we are selling now are all the newest upgraded version with BT 5.0 and Type C port.
Please feel free to contact us if there is something else that we can help with. Anytime you need us, we are always here.
Wish you a nice day!
Warm Regards,
Cathy
Tribit Customer Satisfaction Team
Tribit (pronounced as ['tribit])"
-
geckowize
őstag
válasz
carl18 #10377 üzenetére
Csak UK Amazonon találtam Upgraded-et, viszont ott ha kékre változtatom a színt már nem Upgraded, tehát csak a fekete az?
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Maximum 10.000 Ft (nagyon max. 15.000 Ft) körül szeretnék egy hangszórót, amely bár ritkán, de hordozva is lenne.
- BT zenehallgatásra lenne 99%-ban használva: Spotify, FM Rádió (mindkettő Samsung Galaxy A5 2017-ről)
- Fontos, hogy relatíve kicsi legyen, mert egy konyhapolcra lenne rakva, pontos méreteket még sajnos nem tudok mondani, de egy mivel már láttam Flip 3-at (64 x 169 x 64 mm), szerintem az elférne ott.Esetleg az előzőleg linkelt JBL GO 3 a MediaMarkttól 12.149 Ft-ért jó választás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 4
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest