Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
20-30k-ig mi az a bt hangszoro ami jol szol? egyedul anker soundcore motion+-t hasznaltam, azzal teljesen elegedett voltam, de most kb 3x annyiba kerul, mint par eve...66ezret nem szanok ra.
ez a tronsmart t6 vmennyire partyban van vele? -
m3ss
veterán
megjott a soudncore motion + hangszorom, koszi a tippeket. rosszabbra szamitottam. meglepoen kiegyensulyozott hangzasa van, szep melyekkel. nyilvan a magas nem szol olyan szepen, mint a b&w polcsugarzoimon, terabrazolas se olyan, de hat nem is kell neki
viszont semelyik tartomanya nem banto kozepes hangeron, nincs az a tipikus dobozhangja, mint a tobbi ilyen bt hangszoronak amihez idaig szerencsem volt. hallgathato na
-
m3ss
veterán
Értem, mennyiért mentek 11.11-en ezek?
-
m3ss
veterán
lehet 20-30 is, itthoni vasarlast azert preferalnam, mert el tudom szamolni meg vissza tudom kuldeni. nem volt meg bt hangszorom es eleg haklis vagyok hifinel a hangminosegre, szoval nem tudom mennyire fogom ezeket szeretni...legalabb el tudnek allni itthon. egyszer hallgattam ilyen bt-s hangszorot, szabadteren vmi nagy 60-80+ ezres jbl-t es a testes melyet leszamitva rettenetes "dobozhangja" volt. zomeben bent hasznalnam kis zajkeltesre raadasul ritkan, de ha vallalhatatlan jo lenne visszakuldeni.
viszont soundcore motion+ meg doss xl is csak kint van, elobbi meg mar olyan arkategoria hogy le is vamoljak gondolom, ennyir erovel itthon 40+ezres hangszorokkal is ugyanott vagyok. -
m3ss
veterán
hello
20k-ig milyen bt hangszorot ajanlotok? kicsit nagy a valasztek, nezegetem az itt irogatott ankereket is, doss-t, tronsmartokat..igy hallgatas nelkul nehez donteni. kulfoldi rendeles is szoba johet ha az eri meg, de inkabb hazai szamlas. -
m3ss
veterán
koszi meg (#5185) Ati1979 -nak is. 15-45e huf kozottre gondoltam. az a baj, hogy jo lenne ezeket meghallgatni elotte. ezeknel a termekeknel mukodik az elallas, kibontom kiprobalom es ha nem tetszik visszakuldom? nem vagyok total vajtfulu de van normalis b&w hangfalrendszerem, es a doboz hangu hangszoroktol a falra maszom. nagyon durva mely nem kellene, ritkan hallgatok elektronikus zenet. egyetlenegy bt-s hangszorot hallgattam idaig, jbl extreme 2. melye nagyon jo, hangosan jol is szol, azert halkan nem voltam elajulva a minosegetol, kozep meg magas meg tererzet olyan amilyen...bar az sem mind1 hova rakom gondolom. ennyi hangerore sincs szuksegem, mint amit az extreme 2 tud, fele is boven eleg.
de 90k-t nem vagyok hajlando raaldozni.
extreme 2-hoz kepest milyenek ezek az ajanlott olcsobbak? -
m3ss
veterán
15-45 kozott mik az ajanlott bt-s hangszorok? cseppallo kellene. az sem baj ha kinai.
EIVOTOR Soundcup jott fel tesztekben, ilyenben erdemes gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Xbox Series X|S
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DELL T40 EMC Szerver
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest