Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát igen azért a Dockin elérhető árban Dobta piacra a JBL Xtreme teljesitményét. Mert azért 2015-ben az Xtreme még 90E forintttal nyitott magyarországon, asszem 300 dolcsi volt akkoriban az Xtreme.
Szerintem a bontás is a kézügyeséggen mulik, ha müanyaggal fesziti le az ember lehet azt bontani sérülés mentesen is.
Igen én is úgy állok hozzá minél tovább birja és ráér még az akkumulátort cserélni, nekem is nagyon sokáig birja.
Mikor szobát festettem is arról ment a zene és 70% hangerőn 5-6 órát nagyon szépen elzenélt. Meg is lepődtem elég nagy hangerőn milyen sokat bir.
Mondjuk majd ha akkut cserélnék benne egyszer, akkor a gyári 2200 Mah--s helyet már 3000 cellákat kéne belerakni. De reméljük az még sokká lesz. 500 töltési ciklust általában ki birnak komolyabb gond nélkül a litium akkumulátorok.Tesomnak Harman Onyx 3 van, és hiába a nagy név. Borzalmas minőségü akkumulátort épitettek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest