Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #9429 üzenetére
Oké, de egy dán nem tud a magyar piacra tervezni, mert nem hiszi el hogy valaki nem akar áldozni a dizájnra, anyagokra, északi szemmel ízléses borításra és rengeteg színválasztékra.
Sajnálom én is hogy kampec lett nekik (ha tényleg így van), de azt sokkal jobban sajnálom hogy nem gyártanak 5" alatti lcd mérettel flagship kamerás és processzoros mobiltelefont. Tehát nálam nincs akkora prioritása egy nyamvadt hordozható hangszórónak, még akkor sem ha többet költök rá. Abban biztos vagyok hogy az én Vifám még jó ideig ki fog szolgálni, utána pedig majd lesz valami más jó minőségű hangzást biztosító cucc helyette. Ha más nem, szét fogok nézni a Sal hangfalak között alaposabban. -
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #9429 üzenetére
Hát sajnos sok minden lehetne, de ez feltételes mód.
Sajnos a piac azt adja amire kereslet van, csak valahogy úgy érzem hogy mindig jön egy jobb a piacra aztán soha se vagy kész.
Minden esetre lekopogom a Dockin D Fine még mindig tökéletes, remélem egy pár év múlva ha véletlen az akku elörgekszik a 18650-es celák cseréje után ismét hosszú évekig birni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest