Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
vicces #10058 üzenetére
Szerintem se kell túl lihegni, mehet neki a 2 amper birja az. Szerintem túl sokat nem változtat a mennyivel töltöd, az többet jelent meddig merited. Ha folyton 0-100ra töltöd akkor nem csoda nem hosszú életü az akksi.
Én az Earfun got általában 30-80% próbálom tartani használni/ és még egy dekkát se csökkent az akku élet tartalma.
A litium cellák ilyen esetben 2000 cillust is képesek tölteni, komolyabb károsodás nélkül.
Ott a Dockin D Fine, az is minőségi akksit kapit, na meg nem volt csontig meritve csak 2X mióta meg van.
És az akksi még mindig olyam mint új korábban!
Viszont a 0-100% töltés mellet 500 ciklus után elkezd romlani érezhetően a kapacitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest