- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Akkor úgy látszik végre a Sony nagyot lépet előre, mondjuk a SRS XB30 és utodjainak ára mikor kifutó széria 30E forintre szokott csökkenni. Akkor annyiért már bestbuy lesz, a Charge 4 igy is hogy már több mint 1 éves se akar 38E forint alá menni.
Jött a Tribitból Xsound go-ból is egy ugraded edition!
Earfun go-ról kis leirás ha majd valakit érdekel, az akku időt tesztelve rájöttem borzalmasan sokat bir. Teljesen feltöltve 100-ra ment 3,5 órát 60% hangerőn. igy ment le 90%-ra a töltöttség, ami szerintem nagyon jó eredmény. 70-75% még ment asszem +2 órát úgy ment le 80%-ig az akkumulátor. 80% fölött nem használom, mert ott már jelentősen romlik a hangminőség+hangkép.
Azért 60%-on már elég jól hallható, és ott nagyon tartós ez a hangszóró. 20-24 óra szerintem simán kihozható belőle, de majd egyszer ha lesz rá idő csinálok egy tesztet végig zenél-e egy napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- RAM topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest