Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz wolfman #9592 üzenetére

    Na most láttom írtál, igy megpróbálom leirni a véleményem.
    BlitzWolf BW-AS3 kb ugyan az mint a Tronsmart T6 Max, csak drágábban más márka név alatt. Szerintem nem kell tőle túl sokat várni, amúgy ha Dockint akarsz és jó áron szerintem még mindig remek vétel az sima Dockin D Fine 105 Euro+ szállitásért szerezhető be. Nekem is az alap D Fine van, és nagyon jó a hangja, és az akku is jól birja. A D Fine +2 annyival nem jobb mint amenyivel többe kerül.
    Tronsszutyok és blitzretek helyet a D Fine teljesen megállja a helyét.
    (A 2X Dockin D Cube = 1 Dockin D fine)
    Minden esetre nekem nem volt csalodás ez a hangszóró, nagyon jól szól és zenét is imádok raja hallgatni.

    Én is hallottam T6-ot, T6 Plust, és a megát. Inkább tartom marketingnek mint sem valódi minőségnek. 3 közül a T6 plus a legjobb, de nagyobb hangerőn az is elvérzik.
    Spanom akinek a T6 plus van, 25E Ft-ért vásárolta. A Dockin 40-42E körül kijön szállitással emlékeim szerint, de az biztos a Dockin vagy 5X jobban szól. Jobb basszus, jobb hangkép, klasszisokkal jobb hangszóró. Most T6 Max van neki, majd átugrok és viszem a Dockin azzal is össze mérni.

    Azzal én is egyetértek a tesztek nagy része fizetett sponzoráció, ezért is tartottam elentmondásosnak egy bízonyos magyar videós tesztját.
    A Tronsmart termékeket csak dicsérte, de mikor a JBL Xtreme jutott a kezébe az már kevés volt meg többet várt. Mikor az is klasszisokkal másabb ligában játszik mint bármelyik Tronsmart.

    [ Szerkesztve ]

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák