- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
<Adamsky> #13134 üzenetére
Én ezt egy monitor elől sajna nem tudom megitélni, viszont tény, hogy influenszerekből Dunát lehet rekeszteni és ők a megélhetésért csinálják. Más kérdés, hogy akadhat olyan aki tényleg a hasznos infókat szeretné megosztani, de ez nincs ráírva senkire. Azért is előlegeztem meg én is, hogy hacsak nem az vkinek a dolga, hogy vmit reklámozzon...
Bár a csávó azért elmondja, hogy a Tronsm. T6 maxhoz képest ez még kulturáltabb hangzású, ellenben a másik linkelt blogban Don Kartács irdatlan és elviselhetetlen basszusokról ír a Blitz-nél is. Na most ez megint olyan, mint amikor azt halljuk, hogy: "fúúúú b...meg a BMW micsoda egy sz...r autó", aztán a filmekben is legtöbbször azért nem Suzuki Swiftet látni.
Az igazság valszeg ott lesz, hogy más látni, mint tapasztalni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13123 üzenetére
Linkin Park New Divide remek zene, egyik transformers filmel debütált emlékeim szerint. Bár jó régen volt, így nem tudom pontosan
Ez még nagy kedvencem volt fiatalon.
What I've Done [Official Live in Red Square 2011] - Linkin Park -
válasz
<Adamsky> #13117 üzenetére
Elméletileg a bluetooth eszköz és a bluetooth forrás között nincs minőségbefolyásoló tényező, mert digitálisan megy egyik eszközről a másikra a music. Aztán gyakorlatilag valamennyi eltérés mégis van, a bluetooth be/ki kódolás nem 100 %-ig egyforma, függ a bluetooth chip gyártójától, függ a bluetooth verziójától.
-
Aureal
őstag
válasz
<Adamsky> #13092 üzenetére
Az oldalon ott van, hogy személyes vásárláskor választható helyszínek és akkor a felugró ablakon ott jelez több Spar üzletet. Azt meg a tököm tudta, hogy ez a cég független a Spartól, külső üzletsorokon található az ottani helyszíneken... Sose hallottam az O.deporol, mifelénk például nincs is ilyen a városban. Elsőre azt hittem az is csak egy ilyen árösszehasonlító oldal... Lényegtelen amúgy már.
-
Aureal
őstag
válasz
<Adamsky> #13066 üzenetére
"Megint más kérdés, hogy ilyen olcsó és/vagy kis hangszórón az ember miért akar játszani vagy akár zenélni."
Mert nekem nem pálya 40-50 ezret költeni ilyenekre, pont a részletezett minőségi hibák miatt a bt. technológiáiból eredendően is, mikor itthon csak be kell kapcsolni a Yamaha PianoCraft rendszeremet, ami tökéletesen kielégít.
Sőt, kicsit több pénzért már megtehetném akkor, hogy biampkifikált studio monitor párt veszek, de nem vagyok profi zenész, akinek ez munkájához elengedhetetlen.
Viszont! Vannak olyan helyzetek, amikor egy pici, de aránylag elfogadható hangú kis nyöszörgővel sok tekintetben beljebb van az ember adott körülmények között, a mobilitás terén elsősorban... (Nem mindig kizárólag csak otthon hallgat zenét az ember ugyanis.)
És ilyenkor nem mindegy miket cipel az ember még magával, + ott az akksi mint tápellátás, nem kell a 220, de ahogy írtam már, csak egy laptopot is rákötve, nem a cirippelő borzalom fog szólni, hisz mindenki tudja, hallja miket lépett meg az elmúlt években a hordozható hangszóró kategória.
Anno volt egy kis Genius pc hangszóróm ilyesmik végett 2000 környékén. Na az rendesen Sokol minőség egy kis SONY XB12-höz képest is.
Szóval az indokok, ha nagyon boncolgatjuk a témát. És ismétlem: engem a túlzott basszus is zavar, mostanság pedig nagyon erre hajtanak mindenütt.Egy tesztben hallottam, hogy a Tronsmartok pl. kifejezetten erre gyúrnak, még a hasonló Blitzwolf inkább a kiegyenlítettségre.
Megnéztem yt-on a JBL Clip 4 reviewkat is. Még azt mondom videos felvételek közt talán jobban is szólt az XB12-13 hangszóróktól, csak rettenetesen butus az is. Se aux in, se stereo párosítás,szóval amolyan bringázós zörejkeltő leginkább.
-
válasz
<Adamsky> #13066 üzenetére
"1. Jack és Optikai kábel ... " - ehhez azért megfelelő hangkeltő is kell. Pl. egy JBL Go-t hiába kábelezel az sose lesz olyan mint akár egy Soundcore Boost vagy még inkább Motion+ (ami még aptX-et is tud).
Hát persze, hogy nem lesz olyan ez nyilvánvalóÉn úgy írtam a hangszórókról, hogy mindegyik hangszóró ÖNMAGÁHOZ képest lesz jobb. Mondjuk egy JBL GO-n nehéz észrevenni a különbséget.
Mint ahogy a Motion+ is jobb lesz ha aptX helyett AUX bemenetet használod ugyanazzal a hangkeltővel..
Egy JBL GO-ra valóban felesleges lehet, ugyanakkor ha megnézzük, hogy 1000+1 dologgal összeköthető mégse olyan haszontalan. Ismertem olyat aki egy Clip 2-t használt egy hétig a gépéhez mert tönkrement a hangszórója. Ok nem nagy élmény de ott és akkor ez kisegítette. -
Aureal
őstag
válasz
<Adamsky> #13035 üzenetére
"Mihez kell a jack? Illetve nem opció egy jack-es bt. vevő?"
Hangszerhez is használom gyakorláshoz és a bt. transmitterek őrült sokat késnek, csupán ezért...
-
stellaz
veterán
válasz
<Adamsky> #13025 üzenetére
Mondjuk az Edifier d12-vel kapcsolatban lehet olvasni, hogy elképesztően jól szól, nagyon ütős közepekkel, stb, aztán másik oldalon, hogy gyenge a közepe, nem elég részletező a hangja. kezd elegem lenni az egészből.
Denon envaya pocketett néztem még, de arra meg azt írják magas az alapzaja, lemerül az aksija magától, stb.
Harman Kardon Onyx egy jó választás lenne, azt hallottam is, de annak meg az ára túl magas...
-
tom570
aktív tag
válasz
<Adamsky> #12986 üzenetére
Igen van wifi, meg spotify meg youtube meg sok-sok podcast amiket a telefonon bt fülessel hallgatok, vagy telefon és Bt hangszóró, meg van a pár rádió adó amit időközönként kikapcsolok ezzel védve a vérnyomásomat
Szóval ide szeretném beilleszteni az analóg JVC-t egy huszárosnak nem mondható vágással, egy nem szivargyújtós Bt fm transzmitterrel.
Igen a kazetta adapter is lehet megoldásköszi
-
-
Speedy86
aktív tag
válasz
<Adamsky> #12891 üzenetére
Netflix menne vagy akár fixen tv adás, bt most hírtelen passz egy 4 éves smasung tv.
Igazábol a TV alatt 1 sima polcon lenne, nem dobozban, tehát nincs ráerősítés, de gondolom azért jobb lesz mint a tv jelenleg
TWS-re gondoltam vagy mire, hogy dob e sokat rajta, de egyenlőre elég lesz nekem 1. most 80eur a motion + 100 a boom.
-
Speedy86
aktív tag
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #12848 üzenetére
A Youtube linket azért mutattam, mert kíváncsi voltam felismeri-e valakit a zenét.
Szerintem a youtube minősége még simán vállalható.
Én Inkább a magnó kazetták hangminőségétől megyek falnak, ez az ami mai szemmel számomra abszólut "Borzalmas" Kategória.A Számítógépen ha youtubon zenét hallgatok, a youtube videók mondjuk egy részt a videóklip miatt fealingesebb. Nyilván ott is nagy a szórás, néhány klip hangminősége például kritikán aluli.
A Youtube hangtömörítése 128kb/44hz, én is mikor gyerek voltam és zenét hallgattam arra jöttem rá ez alatt már jelentősen érzi az ember a hangminőség romlást.
Nekem egy Sony LBT 709-es hangfal rendeszerem, van átlagban erről megy itthon a zene. Szerintem teljesen jó, hobbi zenehallgatásra filmet/sorozatot nézni. -
DopeBob
addikt
válasz
<Adamsky> #12848 üzenetére
Az Anker honlapját néztem meg: [link]
Itt például az S500 fent sincs, se ez a táblázat, de sajnos ez alapján nem jó. Egy biztos nem elég, mert kb 4 méter hosszú az asztal. S500-nál azt írják, ha kettőt kötnék össze, egynek kábellel kell kapcsolódni a géphez, de ezt sajnos nem nagyon tudjuk megoldani.
-
válasz
<Adamsky> #12837 üzenetére
"egy bekapcsoló gomb, oszt' csókolom?"
Igen pontosan ennyivan még hangerőgomb, meg a párosítás gomb.
0 szaturáció, 0 torzítás. Ezt mondja a Devialet oldala. Akitől vettem azt mondta: "csak adod rá a hangerőt eléred a maxot és nem fog torzítani..Minden ilyen Bluetooth hangszórónál azt veszed észre tekered maxra és elkezd valamilyen formában torzítani vagy ordítani. Na a Phantom II-nél ilyen nincs"
És azt kell mondjam igazat mondott...Jó pár hangszórón túl vagyok (olyanon is ahol kellett az EQ javítás/beállítás). Ezen tényleg semmit nem kell állítani. Az Appja jó valamire, de én azt nem használom, nincs rá szükségem.
csƵ:
Valóban azA kis 21 centis hosszával és 17 cm-es magasságával meghazuttolja a méretét.
Aki látta itt nálam és megszólaltattam, nem hitte el, hogy abból jön a hang és maga a minősége isBoombox 2-t áthozta ismerős és a Devialett basszusának kb a 50-60%-át tudta. Mindenféle túlzás nélkül. És nem érzed azt, hogy túl van tolva...
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #12833 üzenetére
Igen, de sajnos úgy látszik a HK ezt így gondolja és ez nem is fog változni. A HK GO Play ment a kukába, az Onyx vonalat megtartják és ezen szerintem nem fog változni semmi.
Pedig egy napra kész Go Play-ra lenne kereslet, Az Onyx 7 Woofereiből 2 brutális hangzást biztositana. De ezzel a JBL szériát is betámadná. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #12827 üzenetére
Mi a bánatos franckarikáért nem fejleszti a H/K a Go + Play-t?
Igen ez egy nagyon jó kérdés, a HK és a JBL Testvér cégek, valszeg nem akarnak konkurenciát állítani a saját vállalatuknak.
Pedig egy Go+Play útódnak volna értelme,
Úgy látszik csak az Onyx vonalat tartották meg és a Multi-Room rendszerekre gyúrnak.
#12830fabri07
Talán ha közel van a mellkasodhoz képes lehet ilyesmire, örülök hogy sikerült jól választani.
így hogy a Motion Boom ilyen jól szerepel, vicces belegondolni anno az Xtreme 1 300 dollárértért rajtolt. -
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #12790 üzenetére
Úgy tűnik, valami hardveres korlát is lehet, ahogy rákerestem, Alan Ross is ezt sejti, az "áprilisi" Motion+okon 36.38 fut, nem frissülnek. Így nem tudom próbálni, mit kértél.
-
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #12788 üzenetére
Igen, én sem pénzt kértem vissza, de mikor az alis Flora belépett a levélfolyamba, azt közölte, az Alin vásárolt termékeket nem cserélik. "Sorry that we cannot directly send you a replacement in the AliExpress platform, due to the way our system is currently set up."
És igen, a soundcore-s support még nekem is cseréről írt. A váltás a két platform ügyintézése, ügyintézője között nekem azért zökkenőmentesen alakult, zajlott, ez meg is lepett, tartottam tőle, hogy az alis rendelésszámom után elhajt a Soundcore Support. (SoundCore Support Team <service@soundcore.com>)
A Totel Szerviz Kft. dolgozójával beszéltem, és nagyon korrektül, készségesen állt a kér(d)ésemhez, egy rossz szavam nem lehet rá(juk). Sőt!
Mondjuk a Chrome böngésző nem enged a honlapjukra navigálni....:-) -
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #12649 üzenetére
Nincs a "rendes beállítások" között ez az opció az itthon levő Samu telókon (S6 edge+, A52, S8+, Note10+) Lehet, hogy valahol elvan dugva, bár elég jól átnéztem, de mivel brutál sok beállítási lehetőség van, (pláne a Note-nál) így lehet, hogy tovább kéne nyálazni
Nincs más bt.-s cuccod (fej- v. fülhallgató, amin lehet állítani a hangerőt), amin ki tudnád próbálni?
De, van egy raklap BT- os eszközöm amin lehet hangerőt állítani, egy párat próbáltam is, pl. NGS Wild Punk 3 falbontóés két fejhallgatóval, Samsung Level On/Philips SHB 7150, de ezekkel is ugyanaz a helyzet, úgyhogy nem is kínlódtam a többivel (bár lehet, hogy a Samu soundbart még megpróbálom)
telefonon vagy a hangszórón csutkára tekered a hangerőt, így a másik eszközön tudod állítani a 0 és 100% között.
Ezzel meg az baj, hogy a minimum hangerő lesz nagyon hangos. Ha a telón rakom csutkára akkor még úgy ahogy, de ha a Tronsmarton tolom maxra, úgy már nagyon dúrva
Mondjuk addig azért kibírom így amíg letesztelem ennek a csodának a valós üzemidejétamúgy meg különösebben nem zavar, hogy mind a két eszközön tudom állítani a hangerőt.
Köszönöm a segítséget, neked is -
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #12645 üzenetére
Igazából nekem jó így, csak kíváncsi voltam, hogy ilyenkor mi van, honnan tudom, de ezek szerint akkor "sehonnan". Köszi az infót
Amúgy Samsung S8+ és Note10+ telefonokat használok (attól függ, hogy bent vagy kint vagyok) egy Tronsmart T6 Plus UE hangszóróval. Mind a két telónál a fejlesztőibe csak kikapcsolni tudom az abszolút hangerőt, akkor úgy néz ki bevan kapcsolva? Csak mert ennek ellenére még külön tudom a hagszórót a saját hangerő szabályozójával vezérelni -
B1T3
Topikgazda
válasz
<Adamsky> #12562 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, de egy pár bluetooth hangszórónál ez inkább kényszermegoldás. Céleszköz (pl. 2.0 aktív hangsugárzószett) kell, ha igény, hogy egy korrekt sztereó szettünk legyen, azaz egymástól kellően távol legyenek a hangsugárzók. Így nem kell vesződni a külön töltögetéssel/áramellátással és bekapcsolgatással sem.
-
rdt89
addikt
-
válasz
<Adamsky> #12498 üzenetére
Bár multiroom a neve, de én azt látom, hogy nem az a trend, hogy minden helységbe vesznek egyet, hogy az egész házban mindenhol ugyanaz a zene szóljon. Egyszerűen azért népszerűek mert külső eszköz nélkül lejátszanak minden internetes tartalmat. A beállításokhoz kell telefonos app, de ha valaki beállítja kedvenc netrádióját, utána hetekig csak bekapcs és szól a Megadance egész nap, és nem kell bluetooth hatótávon belül maradni. És a lejátszás minőségét sem korlátozza a bluetooth.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #12498 üzenetére
Igen nyilván én értek is hozzá, már akkor rajta volt az Anker aplikáció a telefon mikor még szállítás alatt volt a hangszóró.
De én azért kíváncsi voltam, a gyári alap hangzása milyen.
Szerintem nem mondhatni rossz a tesztem, mert volt benne gyári EQ és módosított is.De én azért kipróbáltam a lehetőségeket.
Viszont itt ugrik a majom a vízbe, nekem sajnos az akku idő nem olyan super. A módosított EQ miatt elég gyorsan repkednek a százalékok még 60/70%-os hangerő mellet is.
Elsőnek gyanakodtam hogy kifogtam egy hibás darabot, de azért arra számítottam jobban bírja.Mikor megjött a hangszóró volt 60%-on, ez alatt vegyes hangerővel hallgattam. Átlagba 50/70 között és 1 óra 10 perc után már csak 40%-on volt.
#12497Lami66
Igen egyet értek, szerintem is ott vagyunk hogy már mindenkinek van Bluetooth hangszórója. És ezek az eszközök, azért nem adják meg magukat 1-2 év alatt. Egy átlag vásárló egy hangszóróval alapjáraton biztos tervez 5 évig.
Nyilván a Multi Room a dívat, a Harman Kardon is ilyen cuccokat fejleszt főként. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #12485 üzenetére
És ennek a pö**nek 11,4e feliratkozója van. Agyrém!
Manapság bárki lehet youtuber akinek van egy kamerája és mer is előtte beszélni. Ez a vicc hogy valóban van hogy nem hozzá értő csinál videókat.
De én nem is veszem komolyan a fazont, ameddig nem linkelted a videóját nem is tudtam a létezéséről. -
Chesterfield
őstag
válasz
<Adamsky> #12463 üzenetére
Pedig ha optikán viszed át a hangot, akkor alapból nem működik a hangerőszabályozás.
Ezért is figyeltem, hogy ARC-s hangprojektor vegyek.Mondjuk vannak olyan hangprojektorok, amik megtaníthatók, hogy kezeljék a TV távvezérlőjének az infrajelét.
Szüleidnél is ez lehet a helyzet. LG-LG
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #12456 üzenetére
Igen, sajnos a Dockinnál csak kopog a basszus de nem bugnak a mélyek a "Get Low " zene alatt. Azért az embernek kicsit el tudja ez venni a kedvét.
Idő közbe kicsit böngésztem, és úgy látszik Oluv is a Motion Boomra teszi a voksát.Szóval a lelkem megnyugodott.
Goole fordítás válasz, de a lényeg leszűrhető belőle.
Ö se adja már a fejét a Dockinnak, úgy látszik ő se volt elégedett a +/D Fine plus 2 modelel.
Ez alapján garantált a Motion Boom győzelme.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #12453 üzenetére
Egy biztos az Anker mint cég jön felfele mint a talajvíz.
Azért rengeteg olyan dologra képes, amire a a Dockin cég egyáltalán nem volt hajlandó.
Például egyedi szoftver telefonra, Equalizer beállítással. Firmware frissités lehetőség stb.
Azért az Anker részéről biztató az a mondhat " Egy életre szóló támogatás" Nyilván ők is a haszonból élnek, de még mindig meglep hogy ilyen tudást ilyen olcsón kínálnak.A D Fine Plus nekem sok pontos volt csalódás, például a mindenki álltal ismert Nfs underground zenéje" Get Low" Valahogy nem szól rajta jól. Már értem mire írta oluv hogy a Doss Sound XL olyan mély tartómányokat játszik le, ahol a D fine még csak meg szólalni se tud.
Igazság szerint a Dockin is egy egész jó hangszóró, de valahogy közel se tőkéletes. Így hogy már régóta birtoklom 100%-ban ki ismertem a hangszórót, és az biztos hogy néhól képes elég szépen elvérezni. Persze nem volna ezzel baj, csak hát ez bizony eredetileg egy 180 euros hangszóró. A Dockin annyiért dobta piacra, és egy Xtreme 2 167 euroért is ment.
Az egyik haver akinek Xtreme 2 van, bizonyos szituációkban magas hangerőn határozottan érezni lehetett hogy a JBL sokkal tisztában és torzításmentesen szól. A Dockin + verzió sajnos jó pár zenénél képes egy kis torzításban beleszaladni teljes hangerőn.
+ Azért csalodás ez számomra mert a "Sima "D Fine ugyan azoknál a zenéknél nem torzított. Így mondhatjuk hogy valamilyen téren még visszalépés is.Bár a feltevésem valószínűleg valós, nem véletlen vezette ki a Dockin A plus modelt a forgalomból. A 4.0 Bluetooth-s eredeti D Fine még mindig elérhető 120 euroért. Szóval ők is tudják hogy valami el lett rontva a Plus modelel. Nem véletlen szórták ki 90 euroért 2020-ban fekete pénteken.
Nekem a Dockinba egyik zavaró tényező hogy teljes hangerős torzítás néhol feltűnően jelen van. Ami másik zavaró tényező, hogy nincs olyan szép mélye mint egy HK Onyx Studio 3-nak.
Valahogy az igazi légy és erős mély nem megy a Dockinnak. -
-
-
-
válasz
<Adamsky> #12392 üzenetére
Megvan mindegyiknek az előnye és hátránya is.
Droidnál úgy állítod be ahogy akarod,cserébe nincs az az előny mint a szifonnál,hogy ott megy a hívás ahol felveszed (persze menet közben lehet váltani,ahogy droidnál is).
Kocsiban pont azért jó a szifonos verzió,mert ha más is ül melletted és nem akarod hogy hallja a beszélgetést akkor nem a kihangosító gombját nyomod meg,hanem a telefont veszed fel.Ilyenkor nem lövi ki kihangosítóra automatán.
Ugyanez bt hangfalnál.Társaságban szól a zene,megcsörren a telefon,azon veszed fel,így nem hallja mindenki akár csak az első 1-2 mondatot is.
Viszont kikapcsolni se kell a hívás opciót ezeket megelőzve,így ha mégis hangfalon/kihangosítón vennéd fel,akkor megmarad a lehetősèg.
Droidnál teljesen mindegy hol veszed fel,mindig a bt-n fog elsőként megszólalni ha engedélyezve van a hívás.
Én a szifonost jobban szeretem,akkor is jobbnak tartottam amikor droidom volt.
Többször szívtam vele droidon a kocsi közelében.
Kiszálltam a kocsiból,de bt hatótávon belül voltam és ha jött egy hívás felvételkor ment a hallózás,mert ugye bent a kocsiban szólt a telón meg nagy csend.Sokszor kellett pár másodperc mire leesett hogy még mindig kihangosítón van a telefon.Na szifonnál ilyen nincs. -
Fishor
senior tag
válasz
<Adamsky> #12388 üzenetére
Szia!
Köszi, értem a lenyeget. Androidos telefonnal lesz használva. És ezt a beállítást lehet eszközönként is állítani? Mert van bt füles is ahol cél a telefonbeszélgetés is, ennél viszont nem. Asszonynak lesz nem nekem, nekem nem voltak ilyen eszközeim, azért nem vagyok jártas a lehetőségekben.
Üdv: Fishor
-
-
-
-
-
LanyUs
őstag
-
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #12171 üzenetére
"A füles (TWS) még várat magára ..." - Ho-ho-hóóóó!
Csak egy tanács. Ha olyat választasz, amely futásra termett, azzal az a gond, hogy futni kell vele. Különben, nem csak a kilók jönnek, hanem a lelkiismeretfurdalás is. Ezt tapasztalatból tudom, mondom. :-)És még...köszönöm a kedves bókot/ajánlást! Vagy ötletet? Üzleti tervet? :-)
-
makoss
veterán
válasz
<Adamsky> #12133 üzenetére
Köszi az infót, de a Jack csati azért kellene mert egy meló helyen lévő lebutított PC-re lenne kötve, és úgy volna jó, hogy ha a Bluetooth netán elromlik, (a hangszórón) másodlagos alternatívaként még lehessen úgy is rákötni. Persze a csatlakozást úgy értem, hogy a melós gépen semmit ne kelljen mókolni: PC-ről hang ki, csatlakozás, hang megy. Ennyi.
Ha netán félre értettem valamit bocs
Amit betettél meg küldjél már linket is légyszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Amazon
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest