- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zooltan93 #13747 üzenetére
"Beszelgetos musorok hallgatasara hasznalnam, zenehallgatasra fozes kozben."
Erre célra szerintem nem szabad ennyi pénzt elkölteni.
Nem írtad, hogy külföldi (amazon.de) rendelés játszik-e? Amennyiben igen, akkor én két olyan hangszórót ajánlanék, ami nekem is volt, és tudom, hogy nem csalódnál bennük.
A kisebb - szerintem már ez is tökéletesen megfelel a célnak - a Tribit Xsound Go, a nagyobb (nem sokkal) a Tribit MaxSound Plus (az oldalon lévő név ne zavarjon meg).Jelenleg egy Motion+ és a Boost-ot használok. Előbbi nagyobb, (leg)hangosabb, - stílustól függően - már komolyabb zenehallgatásra is alkalmas.
A Motion+ -nál szerintem többet egyszerűen nem érdemes költeni erre a célra. Vannak persze jobb hangszórók, de azok általában nagyobbak és/vagy - jóval - drágábbak.
Van még egy elég best buy-nak ígérkező cucc, de azt leghamarabb júliusban lehet majd megvenni (most csak az early bird akcióra lehet jelentkezni).
Nem akarom még jobban elnyújtani a dolgot, szóval ha valamelyik tetszik, vagy érdekelnének a részletek, kérdezz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest