- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola899
tag
válasz
Benoe77 #7353 üzenetére
Nem értem a kérdésedet.....
A screenshot-olt EQ az a Soundcore Appon belül található, és mint írtad, beállítása egyéni ízlés kérdése.
Úgy állítod, ahogy akarod.
Az én ízlésemnek így felelt meg.
A mély, közép és magas hangok is tisztán szólnak.
Tesztelve dance, trance, house, hiphop, rock, jazz, klasszikus zenével.
Mp3, flac fájlokkal és streammel.
Beállíthatom úgy, mint XY ember a teszt videóban, de az adott zenék, miket hallgatok, nekem a saját beállításaimmal tetszenek.
Ebben szerintem semmi fura nincs :DHa megvan a hangszóró, tesztelgesd.
Valószínűleg Te is másmilyen EQ-t fogsz beállítani, mint én, vagy pl. Oluv.Off: a Dockin-t ki lehet vajon próbálni valamerre (pl. BP.), van magyar forgalmazója?
-
psajti
aktív tag
válasz
Benoe77 #7018 üzenetére
Nagyon jooo, köszönöm! :) Akkor már csak azt kell elrendeznem magamban hogy olcsóbban kisebb méret (anker), vagy picit drágábban nagyobb méret (dockin). Hangerőben vajon tud annyival többet a dockin, mint amennyivel nagyobb? Nézek majd még pár tesztet, hogy melyik kategória kell nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged