Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
djxp01
üzenetére
Szerintem neked még lehet jobb is lenne a Motion+. Többször ki lett már tárgyalva, hogy mi a jellemző különbség (legutóbb épp Gixxer88 írta le) a Motion+ és a Boom között. Nézd meg, gondold át, de én azt hiszem ez a te hangszóród.
#13299 Ennek a pojácának a review-ja és az alatta lévő egyik komment (Gábor Fekete) alapján én biztos kerülném ezt a hangszórót. Ez szvsz. egy Tronsmart T6 Plus UE, csak kicsit más csomagolásban. Az igényeid között egyébként is írtad, hogy lehetőleg kihallható legyen a sztereó hangzás ... nos, ezeknél a hengeres, ill. álló, 360°-os hangszóróknál azt biztos nem fogod érezni. Ezek ha jól működnek, akkor minden irányba ugyanazt a hangot képesek szórni, vagyis mono-k.
#13302 A Max csak hangosabb, nem? Jobban, szebben nem hiszem, hogy szól.
" ... Euronics-ból, most akciós, ahogy láttam, 26 körül mozog. "
Az Motion+ pedig ~31e Ft, és szvsz. nem 5e Ft-vel jobb, hanem min. 2×.#13300 Benoe77
Köszi az infót! De, ez termékfüggő nem? Illetve nem mindegy, hogy ki az eladó (fulfilled by amazon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest