- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13491 üzenetére
A JBL Go volt az első bluetooth hangszóró, akartam egy sajátot.
Amúgy 6000 volt szállítással, sokat nem vesztettem,ha megunnom tovább tudom adni.Csak így hogy a sajátom jobban körbe tudom járni,tesztelni.
Ma unokaöcsém régi sony SRS X11-es hangszórója ellen össze tudtam mérni. A Go 2 határozottan szebben és tisztában szólt, és anno az X11 ment 20-25E forintért is. Persze ők a telefon mellé kapták, de a 25E árcédula nyilván túlzás érte. A Sony hangja olyan dobozos volt, és zömök basszus. A Go 2 basszusa sokkal lágyabb volt és emészthetőbb.
Azért a saját méret/súly kategóriájában a Go 2 megállja a helyét.
De nyilván én is azt mondom valahogy a 400-500 grammos hangszórók azok amik már képesek nyújtani valami élvezhető hangminőséget.Bár tudtam mire számíthatok, arra mondjuk tőkéletes hogy egy telefon hangszóróját kiváltsa vele az ember. Bár a mélyre se igazán tud lemenni, 180Hz az alja a JBL szerint.
Arra viszont emlékszek az Earfun go ettől határozttan többet produkált. És annak akcióba 10 körül volt az ára szállításal, csak kicsit nagyobb és nehezebb is cserébe.
Amúgy az Earfunnak jön minden igaz hangszórója, Earfun Uboom L elméletileg most májusban startol. Ha a JBL Go 2-őt cserélnem kéne, talán erre érné meg. Úgy látszik valóban nagyobb méret és súlyba kell mennem, mert ennek számomra túl vékony a hangja sok-sok zenénél. Igazság szerint úgy volt építek magamnak egy kis bluetooth hangszórót, de aztán az építési költség majd annyiba lett volna mint ha veszek egy Go 2-őt.
Használtan jó áron megvehető.
kmarci25
Mondjuk ezen én is filóztam, ha egyszer a Dockin bemondja az unalmas akkor hogyan hol tudok ebbe majd ismét életet lehelni?
A piacon vettem egy ezer éves Boomboxot, panasonic 1979-es.
Durva hogy idén 43 éves és még mindig mindennap szól rajta a zene.
Apám ezen hallgat mindig zenét, szóval mondhatjuk ez egy örök életű darab.Tervezett elavulás ide vagy oda, ez 43 év után is hűen szolgál.
Én is azon gondolkoztam, hogy ezeknek ha gyártóknak ha más nem kéne egy közös szervízt üzzemeltetni, mert ez így nem mehet örökre.
Még mindig a vedd meg dobd el társadalmat éljük, ha valami nincs dívatba és müködik már sokkan kidobják mert van egy újabb.
Ha valami tönkre megy, lehet csak egy filléres kondenzátor adta meg magát. Sokan már úgy állnak hozzá tönkre ment, javíthatatlan és lehet kidobni, vagy eldobozolni mert nincs ember aki csinálja.
Ha meg van is szervíz aki bele kell az már majd az új termék árába is belekerülhetne.
#13504francz'70
Sajnos valahogy Tronsmartot nem akarok, azt nem veszi be a gyomrom. Túl sok termékük járt a kezem között, egyiknek se jött be a hangzása. Egyiknek se volt jól hangolva, Evolveo inkább talán azt vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged