- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Még egy Reno15 érkezett
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Leki78
üzenetére
Személyes tapasztalatom ugyan nincs, de szerintem, egy JBL BoomBox 2 jó választás lehet. Pontosítanék: a megfelelő választás. Azt a basszust, amit gondolom az Onyx után keresel, sajnos más nem tudja.
#13778 Cyborg
"Igen, van olyan jó, nem megy olyan mélyre, de hangosabb, és sokkal olcsóbb."
A "jóság" ugye szubjektív. Egyik se egy hifi cucc, szóval tisztaság szempontjából kár is lenne hasonlítani. A mélyek tekintetében viszont - ahogy te is írod - a BoomBox 2 biztos, hogy jobb. Talán a Boom Plus hangosabb, de azért a BoomBox 2 se halk. Ha van rá pénze, szerintem a JBL-t vegye.Egyébként épp ma néztem Alan új tesztjét az új fw.-vel a Boom Plus-ról. Hááát ... jobb nem lett. Most máshogy rossz. Nem értem ezt a bénázást.

Ja, és a mostani tesztjében említ még egy érdekességet. Állítólag a passzív membrán ha bemelegszik (?) akkor szorulhat és akkor annyi a basszusnak. Szóval nem csak szoftveres gond van a típussal. Talán majd egy rev. 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi