Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz <Adamsky> #13783 üzenetére

Én is ma láttam Oluv tesztjét a Motion Boom Plus vs Tribit Stormbox Blast. A Tribit sokkal jobban megtartja a basszust és szerintem sokkal jobban is szól. Teljes hangerőn is jobban jelen van a mély és erős basszus, bár tény és való nincsenek is egy súlyban.
    A Motion Boom Plus woofere kis könnyü neodium mágnest kapott, nem véletlen lett 2,4 kg a vége. A Stormbox Blast egészen biztos közelebb van a JBL Boomboxhoz.

Szerintem az Anker hangszórója a M Boom Plus nem sikerült annyira jól.
    Meg itt olvasom komment szekcióba melegbe a passzív membrán is beragadt. Alan is hiába EQ-za agyon valahogy még se jó a végeredmény.
    Nyilván a költségvetés le volt korlátozva, de valahogy lehetett volna ez jobb is.

Vagy majd kiadnák egy frissitet verziót amibe már hagyományos mágnes lesz és korrigálják a hibákat.
    Az M Boom Plus mondhatni új kategória mert a Boomboxtol kisebb de az Xtreme-től nagyobb. :K

De ha úgy nézzük mennyi az adott ár, 180 euro a Motion Boom Plus, ha nem lesz rajta akció. A Tribit meg 190 euro, még a nehezebb is megéri majd a 10 euro felárat. :R

Új hozzászólás Aktív témák