- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13783 üzenetére
Én is ma láttam Oluv tesztjét a Motion Boom Plus vs Tribit Stormbox Blast. A Tribit sokkal jobban megtartja a basszust és szerintem sokkal jobban is szól. Teljes hangerőn is jobban jelen van a mély és erős basszus, bár tény és való nincsenek is egy súlyban.
A Motion Boom Plus woofere kis könnyü neodium mágnest kapott, nem véletlen lett 2,4 kg a vége. A Stormbox Blast egészen biztos közelebb van a JBL Boomboxhoz.Szerintem az Anker hangszórója a M Boom Plus nem sikerült annyira jól.
Meg itt olvasom komment szekcióba melegbe a passzív membrán is beragadt. Alan is hiába EQ-za agyon valahogy még se jó a végeredmény.
Nyilván a költségvetés le volt korlátozva, de valahogy lehetett volna ez jobb is.Vagy majd kiadnák egy frissitet verziót amibe már hagyományos mágnes lesz és korrigálják a hibákat.
Az M Boom Plus mondhatni új kategória mert a Boomboxtol kisebb de az Xtreme-től nagyobb.De ha úgy nézzük mennyi az adott ár, 180 euro a Motion Boom Plus, ha nem lesz rajta akció. A Tribit meg 190 euro, még a nehezebb is megéri majd a 10 euro felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest