Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Én is kíváncsi lettem volna, hogy hangzásban mi a különbség az Evolveo Armor 02 vs. Tronsmart Element Groove között, de semmiféle összehasonlító tesztet nem találtam.
De egy biztos, a Groove nem a T6 vonal, kicsit másképp van hangolva, alapból tisztábban szól, nem egy dörmögő dömötör, eq-nélkül is szépen tisztán szól, méretéhez képest van basszus is, de azért sokat segít az elhelyezés
Ha ilyen ide-oda dobálós mini hangszórót keresel, amire mondjuk nem kell annyira vigyázni stb. a jbl go helyett ez mérföldekkel jobb választás.
Sokkal olcsóbb, meglepően hosszú az üzemidő, tisztán jól szól, bírja a vizet és van micro sd.
Szerintem ezért a pénzért teljesen rendben van
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő