Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Hát a Tribit Blast szerintem határozottan jobb cucc, Jó lenne a Motion Boom Plus is de a hibáit nagyon korrigálni kéne.
Tény és való könnyü mert durván 2,5 kg, próbálták kis súlyba megoldani de valahogy ez nem lett olyan jó mint ahogy sokan várták tőle.Én például konkrétan többet vártam a M-Boom Plustól, az ára is nagyon rajta van a Tribit Blaston akció nélkül. És még ha a Tribit nehezebb határozottan jobban szól, a 9X18650-es 2200 mah-es akkuról ne is beszéljünk. Nem sporolt a Tribit semmin se, kalapom emelem előttük.
(Igen az valóban érdekes hogy a marketing 80 watt a gyakorlatban lehet csak 50-60. ) Talán elszál elszaladt velük a ló mert volt egy pár jó hangszórójuk.
Nekem határozottan azért is volt most csalódás a anker új hangszórója, mindenki arról álmodozott kidobnak egy 2 utas nagyobb hangszórót és mindenkinek le esik az álla az a hangzástól.
Úgy látszik a Motion +-nak nem igazán lesz méltó utodja, az Anker egyszer alkotott nagyott, de lehet nem fogja tudni megismételni.Ha nekem kéne valami nagyon Boombox szerű valami, nyilván a Tribit Stormbox mellet rakná le a voksom, a Motion Boom Plus se lehet rossz a kérdés milyen áron vásárlolja meg az ember.
120euro-ért például teljesen jó, de a 180 euro overkill érte szerintem. De a hibát mindenkép korrigálni kéne, mert jelenleg nem igazán perfect.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Router gondok
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
120euro-ért például teljesen jó, de a 180 euro overkill érte szerintem. De a hibát mindenkép korrigálni kéne, mert jelenleg nem igazán perfect.