- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
<Adamsky> #13650 üzenetére
Go+ play teszt valóban már másnak tűnik, viszont itt is az a MB+ előnye, hogy hordozható, míg mondjuk a go+-t nem viszed ki tábortűz mellé, pláne nem riadsz meg, ha esőcsepp, pezsgő, etc éri.
Ráadásul a HK-nak nagy hátránya az akksiidő és annak élettartama. Ebben mondjuk a Sony abszolút verhetetlen.
Az Xtreme 3 valóban elképesztő mód túl lett árazva, de megtehetik,mert az összes JBL terméket viszik, mint a cukrot.
A teszteket abszolút úgy nézem, ahogy a híreket is, hogy messzemenő következtetést csak akkor tudok leszűrni, ha a saját szememmel látom / ez esetben hallom/
Már csak az általad említett lefizetett vloggerek miatt is. Lásd anno a Sony XB41-et úgy versenyeztették direktben az Xtreme 2 ellen, hogy a basszust kikapcsolták rajta, vagy live módba tették, ami elképesztő galádság.Ráadásul ha iphone-ról ment a teszt, ott nincs is lehetőség LDAC átvitelre.
Oluv messze kiemelkedett ebből a mezőnyből, de sajnos már ő sem igazán aktív.
Azért is írtam, hogy igazából ez a 2 negatívabb kritika jött, gyakorlatilag ezeken kívül bármelyiket belinkelhetném yt-ról, de teljesen felesleges.
Amikkel eddig én összetudtam mérni: Xtreme 3, Xb 43, XG500, Vifa Oslo.
Az első kettőt simán veri, a 3-at kicsivel, az utolsó meg teljesen más kategória.
Nagyon kényes vagyok a hangzásra /persze ez nyilván kicsit falsul hangzik hordozható hangszórók esetén/, de tényleg minden várakozásomat felülmúlta, a sima boomtól pl nem voltam elájulva.
Amíg nem jött meg, fülessel /1000xm4/ hallgattam a teszteket, ott is érezni lehetett, hogy eléggé rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest