- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #13494 üzenetére
Nekem szerencsére nem, de az említett kommunikációból látszott, hogy akkor engedte el a support a dolgot, mikor megemlítettem, hogy nem az eu.soundcore-ról jött a cucc, hanem az Ali-ról.
#13497 Aureal
Nekem még a nem upgraded MaxSound Plus volt (az már tud TWS-t, és type-C-s), úgyhogy ami miatt cseréltem:
• type-C csati
• kicsit több basszus
• EQ
Nem azt mondom, hogy annyival jobb a Boost, hogy feltétlen megéri (mindenkinek) pláne, mert utóbbin pl. nincs aux. Alapból a MaxSound Plus tisztábban / kiegyenlítettebben szól. A Soundcore-al - ahogy azt már megszoktuk- kicsit "birkózni" kell (custom EQ), de utána szerintem többet tud, mint a MaxSound Plus.
#13496 Zοltta
" ... nem tetszik, hogy ennyire gyűjti az új lenyomatot és max hangerőn nem hozza amit le írnak a Plus-ról ... " - a Motion Plus-ról van szó?
Nem vagy semmi! Én azért ilyennel nem próbálkoznék be -
Zοltta
senior tag
válasz
herdsman12 #13494 üzenetére
eu.soundcore.
Írtam nekik, hogy nem tetszik, hogy ennyire gyűjti az új lenyomatot és max hangerőn nem hozza amit le írnak a Plus-ról és kárpótlásul 15% ot vissza kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest