- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Ezen én is meglepődtem elsőre, hogy ott vicsorít a gyártó weboldalán, de mivel egy komplett influencer értő befolyással a témában, egyrészről megnyugtató is, hogy nem valami neonfejű bithuszár tizenéves, kakaólajkót kértek fel helyébe. Az inkább lenne (nekem) hiteltelen.
-
carl18
addikt
Halványan bennem is felmerült az a kérdés, hogy a Uboom L valóban olyan jó-e mint ahogy Oluv Mondja.
Szerintem is-is.
Bár ez az első olyan Bluetooth hangszóró amit hívatalosan is Oluv hangolt, szóval ameddig nincs vele tapasztalat ne szóljuk le.A Bose Flex ellen a Bose valahogy több basszust produkált, de nyilván azért a 60 dollárból és 650 grammból nem biztos lehet többet kihozni.
#13728<Adamsky>
Nekem is a Welcome 30 kuponnal volt 40-42 dollár körül a Uboom. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... egy terméket akinek köze van hozzá ... "
Nem tudom, hogy mióta kíséred figyelemmel Oluv-ot, de ha nem tegnap óta, akkor tudhatod, hogy neki korábban komoly gondjai adódtak abból, hogy nem fogadta el egyes gyártók kedves felajánlását (nem, nem verték meg v. ilyenek, csupán az előbbiekből fakadóan kezdett nem úgy mennie a csatornája, hogy az rentábilis legyen. Ezért (is) váltott Patreon-ra)
Aztán a másik, ahogy a tesztjeit csinálja, amilyen minőségben ... és ehhez a nevét adja.
Egyébként az említett hangszórót is meg tudod hallgatni. Összeveti más hangszórókkal, így megint csak más, mint amikor valaki csak leírja v. elmondja, hogy ilyen meg olyan a hangja valaminek.
Szóval ha kiderülne, hogy sz@rt promotál, akkor ezen ő nagyon-nagyot bukna.All-in-all, amit mondasz, az - függetlenül attól, hogy az adott termékre rá van-e téve a neve - minden tesztelőre igaz lehet. Innentől kezdve, hogy kinek hiszel, egyéni preferencia kérdése.
#13725 mckay
Nem az "újabban" van a hangsúly, hanem a jobbon (szerintem). Egyébként is, az újabb nem mindig jobb ...
"No de az július közepi shipping." - hát, igen. Ezt el kell dönteni, hogy neked belefér-e vagy sem.
A WELCOME30 promó kód úgy látom még mindig működik (55,99 Eur → 39,20 Eur), más kérdés, hogy úgy tűnik éppen nincs raktáron. Szóval vagy vársz, vagy fizetsz ~2× annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenMediaVault
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest