Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lami66 #13120 üzenetére
Köszi! Nagyjából erre jutottunk (én legalábbis) a TWS-es topic-ban. Ott ugyanis kialakult egy kis vita, azzal kapcsolatban, hogy mennyit számít a forrás ("A" márka telefonja vs. "B" márka telefonja, PC, stb.). Persze az eredeti állításom nem is erről szólt, hanem arról, hogy az Anker cuccait elég jól be lehet "hangolni", és utána ez a hangzás megmarad más eszközön is. Ebben kötött bele (én egy kicsit fingreszelésnek érzem) vicze1.
#13121 carl18
Off-zene-topic: én mostanában dobos "cover"-eket hallgatok / keresgélek, és bedobta nekem ezt a YT. Hans Zimmer egyébként is nagy kedvenc a srác pedig olyan dobolást levág A Karib-tenger kalózai betétdalára, hogy még most - sokadik meghallgatásra - is csak pislogok.
Ezután a YT bedobta még a CityRocks (ti tudtátok, hogy ilyen tuti rock rendezvények vannak itthon?) tolmácsolásában két (van több is) igen hangulatos flashmob-ot: Queen - We Will Rock You és Linkin Park - New Divide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest