- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
válasz
Aureal #13324 üzenetére
Szerintem a vásárlói réteg max. 1-3%-át érintheti az ilyen szintű zajérzékenység, ami nálam van, emiatt, gondolom a gyártók nem érzik fontosnak az ilyen apróbb "hibák" kiküszöbölését, mert nem érné meg a totális csend "kifejlesztése" / kivitelezése, ha épp nem szól semmi, vagy éppen jelet kap a hangszóró de még nem indul a zene / film, stb..
Az a Lidlis kávéscsésze eléggé vad lehet
. Mennyit bír egy töltéssel, átlagos használat mellett? És mire használod? Podcast, vagy csak szóljón valami-alapon vetted?
-
djxp01
senior tag
válasz
Richard! #13322 üzenetére
Gondolom azért annyira nem zavaró, és csak teljes csendben hallható.
Amúgy az ~5 éve megjelent (még akkor 23.000 Ft-os
DD) kis gagyi 8W-os Samsung Level Box Slim-nek nulla alapzaja van, persze gondolom más kávéház a két kategória már
.
Szerk.: Amúgy engem a mai napig taszít minden hangszóró, ami nem "fából készült" - és a műanyag borításról mindig a "dobozhang" ugrik be. Gondolom ezek a modernebb cuccosok már teljesen távol vannak a kis Genius-szerű, műanyagdobozos, 2003-as asztali hangszórók hangzásvilágától.
-
djxp01
senior tag
válasz
stellaz #13301 üzenetére
Nálunk is pont így van kb. a hifis rész. Körülményes, leülni, távirányítók, stb. Szóval mindenképp kellene egy kézben könnyen hordozható, kisebb helyet foglaló wireless hangszóró, akár a fürdőszobába, konyhába, vagy ahol éppen vagyok. Szerintem bekockáztatom ezt a Lamax Sounder2 Max-et az Euronics-ból, most akciós, ahogy láttam, 26 körül mozog. Ha meg nem jó, visszaviszem. Csak félek, hogy inkább a sima és a nem a Max változat lenne a jobb választás :S
-
djxp01
senior tag
Köszi szépen mindenkinek az infókak!
Már csak az egyik felvetésemre nem kaptam reakciót, és gyanúsan hallgat róla "mindenki"
, hogy ez a LAMAX Sounder2 Max [link] nagyon gagyi választás lehetne az igényeimhez?
Alapzajtól kellene félni esetleg? Vagy a 60% feletti hangerőnél tapasztalható, állítólagos rotyogó (
) basszussal lehet a gond?
-
djxp01
senior tag
válasz
<Adamsky> #13289 üzenetére
Hát igen, ahogy átnéztem az esélyeseket, és látva, hogy mennyire jók a Soundcore készülékek, még a végén erősen elgondolkodom a külföldről való rendelésen. Volt pár rossz élményem néhány éve a külföldi vásárlással, azóta nem preferálom a dolgot túlságosan.
Vagy várok itt egy jó állapotban lévő használtra. De a legnehezebb része, az old school fogantyú elfogadása
...Third world problems...ja...
-
djxp01
senior tag
válasz
stellaz #13287 üzenetére
Jaaa, sorry, én értettem félre. Köszi, de mindenképp hordozhatóra lenne szükség, mert fürdőszobában, hálóban, vagy máshol is használnám, szóval maximálisan mobilizálható és kompaktabb eszközre lenne szükség. Amúgy láttam a D12-őt és a szívem szakadt meg, mikor megtudtam, hogy nincs benne akku
. Persze a D12 nem egy modern, hengeres cucc, de van egy Edifier hangszóróm a hálóban a TV-hez, és tudom, ár/értékben verhetetlen a márka. Bár lenne akkumulátoros változata a D12-nek...
-
djxp01
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam körülnézni 35.000 körül, de inkább alatta, egy nekem megfelelő BT hangszóró irányába, de sajnos idő hiányában, az itthoni piacon kapható, kb. 100 különböző eszköz közül nem tudok választani és dönteni a "kicsit" soknak tűnő igényeimhez megfelelő készüléket.
Aki tudna ajánlani (új), és ha létezik ilyen hangszóró ami a lenti elvárásaimnak megfelelne piacon 35.000-ig bezárólag, annak őrülten hálás lennék. (JBL, a túlárazottsága miatt egyből kiesik, gondolom én.)
Szóval az igények:
-ne legyen semmilyen alapzaja / sistergése alacsony hangerőn, mert sokszor hallgatnék róla podcast-et közelről, kisebb hangerőn, és megbolondulok bármilyen, nem odaillő zajtól, zörejtől, pittyegéstől is
-kizárólag USB-C töltőcsatlakozója legyen
-csak itthoni boltban legyen kapható, nem rendelek külföldről
-minimum ~30 W - tudom, nagy része ezeknek hülyítés, na de hátha
-bekapcsoláskor, eszköz rácsatlakozásakor ne vágja ki a fülemet vinnyogó vagy csilingelő hangeffekt
-ha már merülőfélben van, ne pittyegjen 30% alatt (ötpercenként), hogy tegyem töltőre
-ha hangosabban hallgatnám egy ~17 m²-es szobában, legyen normálisabb basszusa - persze nem egy 120.000-es subládára gondolnék
-tudom, ennyiért nehéz, de ne legyen iszonyúan "műanyagos" és dobozhangú
-hordozós / fogantyús megoldás ne legyen (mint az Anker Sound Boom például), inkább valami hengeralakú megoldás érdekelne
-lehetőleg a stereo hangzás kihallható legyen, ha szemben lenne velem (jobb és bal hangszórók?)
-minimum 10 órát bírjon egy töltéssel, max. 50%-os hangerőn
-FM rádió, vizállóság és SD kártyás bővítés, karácsonyfa-feelinges LED-es világítás (ha van, akkor kikapcsolható legyen véglegesen és ne kelljen minden bekapcsolásnál kikapcsolni a fényeket), több hangszórós összekötés nem érdekel, nem szempont
Eddig, amiket felületesen sikerült kinéznem:LAMAX Sounder2 Max
Sony SRS-XB33
Sony SRS-XB23
Philips TAS6305/00
Niceboy RAZE 3 Titan
Köszi szépen előre is az ajánlásokat! (Ha egyáltalán létezik ilyen....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 4
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest