- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leki78
tag
Sziasztok! Jellenleg van egy Harman / Kardon Onyx Studio 5-öm. Keresem ennek az utodját (nem pont ebben a márkában). Jellenlegi nagy hiányossága a pocsék akku idő (max hangerőn 1-1,5 óra) és lehetne egy kicsit több hangereje. Jbl Boombox 2-ben gondolkozom, jó választás lenne? Elektronikus zenét hallgatok és fontos lenne a nagyon jó basszus és a jellenleginél sokkal több akkuidő.
-
Leki78
tag
Sziasztok!
Van egy Harman Kardon Onyx Studio 5-ön van arra mód, hogy a gyenge gyári akkut ki lehetne-e cserélni valami erősebb megoldásra?
-
Leki78
tag
Sziasztok! Jelenleg egy Tronsmart Element T6 Plus hangszóróm van ami egy kicsit már gyengélkedik. Szeretnék helyette egy jobb hangszórót. Fontos szempont a jó basszus, azért legyen magas is és a memóriakártya támogatás. Mit tudtok helyette ajánlani? Esetleg ha nagyon tutit tudtok ajánlani memória kártya támogatás nélkül akkor esetleg az is járható út lehet. max. 50.000ft
-
Leki78
tag
A Proda.hu-n ezeket néztem. Igazából nekem a vízállóság, NFC, rádió nem mérvadó. A lényeg a memória kártya támogatás és a jó basszus (Goa Trance
)
Proda Party 750 9990ft
Proda F1 “A” 7990ft
Proda Fashion 9990ft
Proda X6 17990ftA kérdésem az lenne, hogy a Proda X6 annyival jobban szól mint amennyivel többe kerül?
-
Leki78
tag
Proda márkáról mi a véleményétek?
Leginkább jó basszus és memória kártya támogatás kellene nekem. -
Leki78
tag
Szeretnék vásárolni egy "jobb" minőségű hordozható hangszórót.
Van pár dolog aminek meg kellene felelnie.
- Jó legyen rajta a basszus.
- Memóriakártyát kezelés (igazából erről menne a zene, a bluetooth lehet, hogy nem is lenne használva)
- Viszonylag jó akkuidő
- És az ár max 20000ft, de inkább olcsóbb.
Külföldről nem szeretnék rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged