Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #13494 üzenetére
Nekem szerencsére nem, de az említett kommunikációból látszott, hogy akkor engedte el a support a dolgot, mikor megemlítettem, hogy nem az eu.soundcore-ról jött a cucc, hanem az Ali-ról.
#13497 Aureal
Nekem még a nem upgraded MaxSound Plus volt (az már tud TWS-t, és type-C-s), úgyhogy ami miatt cseréltem:
• type-C csati
• kicsit több basszus
• EQ
Nem azt mondom, hogy annyival jobb a Boost, hogy feltétlen megéri (mindenkinek) pláne, mert utóbbin pl. nincs aux. Alapból a MaxSound Plus tisztábban / kiegyenlítettebben szól. A Soundcore-al - ahogy azt már megszoktuk- kicsit "birkózni" kell (custom EQ), de utána szerintem többet tud, mint a MaxSound Plus.
#13496 Zοltta
" ... nem tetszik, hogy ennyire gyűjti az új lenyomatot és max hangerőn nem hozza amit le írnak a Plus-ról ... " - a Motion Plus-ról van szó?
Nem vagy semmi! Én azért ilyennel nem próbálkoznék be
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest