- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab120 #13525 üzenetére
Tévedés jogát fenntartva, de szerintem az, ami a de.soundcore-on van, az "Germany only". A leírásban is ez van, ahol a kuponkedvezményről esik szó: "Der Gutschein gilt nur in Deutschland." Ja, meg ez: "Der exklusive Rabattcode wird am 30. Mai per E-Mail und per SMS versendet." Szóval lehet, hogy még egy német tel. szám is kell a vásárláshoz.
Az amazon.de-n én nem látom ...#13526 samu2062
" ... nem szeretek EQ-zgatni." - ezt úgy értettem, hogy gyárilag van benne, amit mobilos app-on keresztül tudsz állítani. A Tribit-hez nincs app, de az is szépen szól. Ott egy mély-kiemelés van zenehallgatásra, amit esetleg érdemes estére v. podcast hallgatáshoz kikapcsolni.
Innen egyébként pikk-pakk meg tudod rendelni (tokkal-vonóval: €53.77).
A név (Xsound Go 20 M) ne zavarjon meg. Ez a MaxSound Plus, csak évek óta nem képesek kijavítani ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest