Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg
üzenetére
" ... nem tudok elmenni a JBL 3x-os ára mellett szó nélkül ... "
Én, se. Más kérdés, hogy ha annyira kellene egy hangos, és b@**ó mélyekkel operáló hangszóró, akkor azt hiszem én is JBL-t vennék."Oluv Tribites videóját nem láttad? Nagyon szépen szól szerintem az a Blast."
... de, épp most. Bűn ronda ez a Tribit, de jó (ilyennek kellene a Boom Plus-nak lennie). Sajnos most hirtelen nem találtam igazán jó minőségű összehasonlító videót, de szerintem nagyon közel lehet a BoomBox-hoz (legalábbis közelebb, mint az Anker). Sajnos az Anker a nagy hangerőn kívül mást nem tud felmutatni.
Ezt épp Oluv videója alatt olvastam: "The Motion Boom Plus currently fails when used in the direct sun on a hot day due to the rubber on the passive radiators getting stiff. It's insane."
... szóval konstrukciós gondok is vannak a hangszóróval, ahogy korábban is írtam.
Egyébként érdemes a hangszórókat is összehasonlítani: Boom Plus vs. Stormbox Blast. Előbbiben elég kis vérszegény mágnesek vannak, míg a Stormbox Blast-ban sokkal durvábbak. Ez azért sok mindenre magyarázatot ad...ui: Értem a Volvo-s hasonlatot, de ha egyszer annyi pénzem lesz, hogy Volvo-t vegyek, meg fogom tenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Synology NAS
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest