- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal #13145 üzenetére
Én még nem hallottam jó Tronsmart hangszórót. A YT vloger-ek között pedig akire érdemes hallgatni (bt. hangszóró vonal) az Alan Ross. Oluv szintén egy komoly színvonalat képvisel (hangszórók, fülesek, fejhallgatók) vonalon, de kevésbé aktív. Ő egy párszor már megütötte a lábát mert nem éppen azt mondta, amit kellett volna ...
Itt van példának a Tronsmart Studio, ami akár jó is lehetne (legalábbis a felépítéséből és nevéből - hogy "studio" - azt gondolná az ember ...), de nem. Fejhallgatóval hallgasd, mert Oluv binaural mikrofonokkal dolgozik.BMW: van belőle sz@r (pl. amik nem belső, hanem "külső égésű"
motorral szereltek). De van olyan is, amiért kis túlzással a fél kezemet odaadnám.
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal #13145 üzenetére
Én már igyekszem csak mértékadó oldalakon, fórumokon és a részletesen megírt vásárlói értékelések alapján tájékozódni.
Azon oldalakat, ahol egyből van egy vásárlási lehetőség gomb is (rendeljkinait és hasonló társait), azokat élből ignoràlom, youtuber influenszereket pedig maximum azért nézek meg, hogy lássam a termékeket gyári fotókon kívül is, meg, hogy mennyire van normálisan becsomagolva, mi van dobozban, stb. A véleményükre meg nem adok semmit sem, végig se hallgatom őket.Szerintem a Bluetooth hangfalak esetében különösen félre tud vinni az, hogy sokan nagyon eltérően gondolkodnak arról, hogy mi szól jól, és akkor az lesz, hogy a fórumokon a tronsmart agyonveri a JBL-t, aztán megveszem a tronsmartot és csak csodálkozom, hogy mi ez a szar, miközben a JBL (Sony, Denon, stb) meg tök jól szól a mediamarktban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged