Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal
üzenetére
Én még nem hallottam jó Tronsmart hangszórót. A YT vloger-ek között pedig akire érdemes hallgatni (bt. hangszóró vonal) az Alan Ross. Oluv szintén egy komoly színvonalat képvisel (hangszórók, fülesek, fejhallgatók) vonalon, de kevésbé aktív. Ő egy párszor már megütötte a lábát mert nem éppen azt mondta, amit kellett volna ...
Itt van példának a Tronsmart Studio, ami akár jó is lehetne (legalábbis a felépítéséből és nevéből - hogy "studio" - azt gondolná az ember ...), de nem. Fejhallgatóval hallgasd, mert Oluv binaural mikrofonokkal dolgozik.BMW: van belőle sz@r (pl. amik nem belső, hanem "külső égésű"
motorral szereltek). De van olyan is, amiért kis túlzással a fél kezemet odaadnám. -
stellaz
veterán
válasz
Aureal
üzenetére
Én már igyekszem csak mértékadó oldalakon, fórumokon és a részletesen megírt vásárlói értékelések alapján tájékozódni.
Azon oldalakat, ahol egyből van egy vásárlási lehetőség gomb is (rendeljkinait és hasonló társait), azokat élből ignoràlom, youtuber influenszereket pedig maximum azért nézek meg, hogy lássam a termékeket gyári fotókon kívül is, meg, hogy mennyire van normálisan becsomagolva, mi van dobozban, stb. A véleményükre meg nem adok semmit sem, végig se hallgatom őket.Szerintem a Bluetooth hangfalak esetében különösen félre tud vinni az, hogy sokan nagyon eltérően gondolkodnak arról, hogy mi szól jól, és akkor az lesz, hogy a fórumokon a tronsmart agyonveri a JBL-t, aztán megveszem a tronsmartot és csak csodálkozom, hogy mi ez a szar, miközben a JBL (Sony, Denon, stb) meg tök jól szól a mediamarktban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
motorral szereltek). De van olyan is, amiért kis túlzással a fél kezemet odaadnám.