- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10 #13784 üzenetére
" ... más konstrukcióju (anyagu) mágnes?"
Nem értek hozzá, de csináltam egy gyors keresést. Ez alapján:
Alnico: drága, ma már nem nagyon használják
Kerámia: ez váltotta az alnico-t. Nehezebb, mint az elődje, de általában nagyobb teljesítményt is tudnak.
Neodímium: árban valahol a kettő között (alnico-nál olcsóbb, de a kerámiánál drágább). Akár 50% is könnyebb lehet, miközben a mágneses tulajdonsága erősebb.
Nem találtam infót azzal kapcsolatban, hogy mi van a Tribit-ben." ... Yamaha erölködőn, hangfalakkal ... "
Nem írtad, hogy hány, és milyen hangfalakkal, de kb. mindegy is. Ide vm. jobb minőségű fej- v. fülhallgató kell. Nem véletlen szokták kitenni a kis "fejhallgatós" logót a jobb minőségű binaural felvételek esetén.@carl18
"A Tribit sokkal jobban megtartja a basszust és szerintem sokkal jobban is szól."
Én is így gondolom, és annyival nem drágább ... csak sokkal csúnyább. A beépített led-eket - még ha kikapcsolhatók is - nem tudom megbocsátani. Egyébként simán vennék egyet."A Motion Boom Plus woofere kis könnyü neodium mágnest kapott ... " - ez egyértelmű. Talán a gyártó is hivatkozik rá valahol. Viszont az is az, hogy ők most a hangerőre mentek rá, ill. arra, hogy nagyon olcsó legyen. Próbálták patikamérlegen "kigrammolni" a dolgot ... valaki szerint sikerült, valaki szerint nem.
" ... melegbe a passzív membrán is beragadt." - na, ez az, ami igazán gáz legfőképp egy olyan hangszórónál, ami szobában, kis hangerő mellett nem az igazi, ill. léptem-nyomon azzal reklámozzák, hogy ez egy outdoor hangszóró.
" ... úgy látom a Motion Boom mágnesét kapta meg a Motion Boom Plus ... "
Tényleg olyan, mintha ugyanaz a speaker lenne, csak nagyobb membránnal.
Egyébként a link-elt videóban van még egy érdekesség. Jól látszik, hogy a woofer-ekre 25 W van írva, míg a spec. 30 W-ot említ. A "csipogók" ezzel szemben 15 W-osak a spec.-ben említett 10 W-al szemben. A matek kijön (80W), csak hát ... na. -
carl18
addikt
válasz
silver10 #13784 üzenetére
A videó alapján teljesen egyértelmű, úgy látom a Motion Boom mágnesét kapta meg a Motion Boom Plus.
Soundcore Motion Boom Plus Free Air Test "VERY TINY MAGNETS?!"
A Wooferhez képest elég apró az a neodium mágnes, talán ez a egyik oka hogy nem olyan nagy durranás a mély tartomány.
Nagyobb mágnes kéne arra és utána lehetne tesztelni mennyit javulna a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest