- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10 #13784 üzenetére
" ... más konstrukcióju (anyagu) mágnes?"
Nem értek hozzá, de csináltam egy gyors keresést. Ez alapján:
Alnico: drága, ma már nem nagyon használják
Kerámia: ez váltotta az alnico-t. Nehezebb, mint az elődje, de általában nagyobb teljesítményt is tudnak.
Neodímium: árban valahol a kettő között (alnico-nál olcsóbb, de a kerámiánál drágább). Akár 50% is könnyebb lehet, miközben a mágneses tulajdonsága erősebb.
Nem találtam infót azzal kapcsolatban, hogy mi van a Tribit-ben." ... Yamaha erölködőn, hangfalakkal ... "
Nem írtad, hogy hány, és milyen hangfalakkal, de kb. mindegy is. Ide vm. jobb minőségű fej- v. fülhallgató kell. Nem véletlen szokták kitenni a kis "fejhallgatós" logót a jobb minőségű binaural felvételek esetén.@carl18
"A Tribit sokkal jobban megtartja a basszust és szerintem sokkal jobban is szól."
Én is így gondolom, és annyival nem drágább ... csak sokkal csúnyább. A beépített led-eket - még ha kikapcsolhatók is - nem tudom megbocsátani. Egyébként simán vennék egyet."A Motion Boom Plus woofere kis könnyü neodium mágnest kapott ... " - ez egyértelmű. Talán a gyártó is hivatkozik rá valahol. Viszont az is az, hogy ők most a hangerőre mentek rá, ill. arra, hogy nagyon olcsó legyen. Próbálták patikamérlegen "kigrammolni" a dolgot ... valaki szerint sikerült, valaki szerint nem.
" ... melegbe a passzív membrán is beragadt." - na, ez az, ami igazán gáz legfőképp egy olyan hangszórónál, ami szobában, kis hangerő mellett nem az igazi, ill. léptem-nyomon azzal reklámozzák, hogy ez egy outdoor hangszóró.
" ... úgy látom a Motion Boom mágnesét kapta meg a Motion Boom Plus ... "
Tényleg olyan, mintha ugyanaz a speaker lenne, csak nagyobb membránnal.
Egyébként a link-elt videóban van még egy érdekesség. Jól látszik, hogy a woofer-ekre 25 W van írva, míg a spec. 30 W-ot említ. A "csipogók" ezzel szemben 15 W-osak a spec.-ben említett 10 W-al szemben. A matek kijön (80W), csak hát ... na. -
carl18
addikt
válasz
silver10 #13784 üzenetére
A videó alapján teljesen egyértelmű, úgy látom a Motion Boom mágnesét kapta meg a Motion Boom Plus.
Soundcore Motion Boom Plus Free Air Test "VERY TINY MAGNETS?!"
A Wooferhez képest elég apró az a neodium mágnes, talán ez a egyik oka hogy nem olyan nagy durranás a mély tartomány.
Nagyobb mágnes kéne arra és utána lehetne tesztelni mennyit javulna a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- E-roller topik
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest