- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz
tonermagus #13387 üzenetére
Nekünk a cégnél PA12 v. 15 van, nem tudom pontosan melyik, de szól mint az állat és egész jó minőségben. Egy ivós, táncolós, éneklős kinti bulit simán elvisz. Ha meghallgattad, kb nincs miről beszélni, én simán venném, ha ilyesmit szeretnék.
-
hcol7
senior tag
válasz
tonermagus #13389 üzenetére
pb110 sztem is, neha beesik ide is 100k ert. a 100assal ellentetben ez mar papiron is birja a medencepartot, es ha belefer, erdemes lehet a felar annak erdekeben, hogy hetekre az elso proba utan is megelegedest nyujtson. tenyleg kiraly cucc.
persze ez nem jelenti azt, hogy a fenti pana tuti nem jo, azt nem ismerem, de a nemreg ota meglevo pb310 ig egy ketto eve pb100 helyett valasztott sony pg10 birtokaban jutottam el, amit rengeteg utanajaras soran valasztottam ki a covid elejen, de sosem "adta ki" igazan az elmenyt(pedig nem volt rossz cucc, es erobol is igyekeztem szeretni, de aztan csak kiderult, hogy picit elteroek az elvarasaim).a pb310 et meg a mai napig elvezet mar csak bekapcsolni is, nemhogy hasznalni. amugy 110est akartam, csak hirtelen szembejott egy kihagyhatatlan ziccer lehetoseg a 310re. azota volt szerencsem a 110hez is testkozelbol, naszajandekba ment rokonnak, es az is nagyon szuper. ertem ezt a sajat szempontjaim szerint, amik erosen fedik egymast az altalad reszletezett igenyekkel.
remelem segitett ez a hsz, ha nem, akkor nevermind:)
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
Ha ezt múlt héten kérdezed... akkor pont 70e-be belefért a Panasonics Tmax10 partyboxa.
Nagy, letisztult, jól szól, sok funkciós, telefontról is vezérelhető. Amit nem tud az a beépített akku- de ez orvosolható powerbankkal ami pár ezres. Ott a hangerő feleződik- de ismerve a max hangerőt, az sem kevés. Tud cd-t lejátszani, fogad pendrive-t, kommunikál akár tv-vel, telefonnal, és pl telefonon keresztül közvetlenül youtube-ról is lejátszik zenét. (ha nagyon kell a fény, akkor kéken tud villogni az eleje pár módban) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
"JBL és társai, kis apró henger alakú dolgok ... "
Az ugye meg van, hogy a JBL-nek vagy egy Partybox nevű termékvonala is?
... igaz, az nem 70e Ft körül kezdődik. Egyébiránt Lami66 szerint a PA12 - ár/teljesítmény viszonyban - nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest