- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
válasz
carl18 #10491 üzenetére
Maximálisan igazad van. A lg amit linkeltél még izgatja a fantaziam, ugyanis box a gyerkőcöknek is lesz és az Lg tud több hangon megszolalni marmintha enekelsz a mikrofonba akár ugy is mint amikor heliumot szivszbe, ráadásul a zenék tobbsegenel karokee esetén leveszi az enekhangot.
-
espi38
őstag
válasz
carl18 #10481 üzenetére
Szia! Halgattam rád és elmentem meghallgatni a médiába a sal 220Bt meg mellette jó párat.
Tesztem alanyai LG [link] vs [link] vs [link] és persze a jbl100 partyboxot.
Nos egyértelműen a JBL volt a nyerő, az Lg nagyon gyengén muzsikált, a sal nagyott szólt de nem volt minőségi hangzása, enyhén doboz hangú, nem értem a véleményeket miért dicsérik ennyire, ettől a Gogen is szebben szólt.
Ami meglepetés volt számomra, hogy a Panasonic nagyon erőteljes-egyenletes hangja volt.
JBL Panasonic sal és LG igy tennem sorba a boxokat.
Amit linkeltél LG még meghallgatnam, de az illető nem jelentkezik lehet eladta már. -
carl18
addikt
válasz
carl18 #10488 üzenetére
Na update, lement a D Fine plus teszt. Kicsit csalodott vagyok, csak 16 percel birta tovább mint a Sima D Fine. A Normál eredeti D Fine 3 óra 16 percet ment, a plus 3 óra 32 percet. Minden esetre ezek alapján lehet csalás az a 9000 mah vs 6600.
Inkább mondhatni hogy 2400-2500 mah a valós kapacitás cellánként.
Egy lejátszási lista ment rajtuk, igy ugyan azok a zenék mentek azonos hangerőn.
Igy mondhatjuk biztos hogy nem egy mérési hiba miatt volt ilyen alacsony a D fine plus eredménye.
Ha valóban 3000 mah-es volna az akkuja cellánként akkor birnie kellet volna nekik lazán a 4 órát. -
espi38
őstag
válasz
carl18 #10469 üzenetére
Na a hitelen én is gondolkodtam :)
Lesem a netet hátha olcsóbban hozzájutok valahol 😀
Itt van mindjárt Karácsony és kemény 10 ezer ft al olcsóbb az eredeti árhoz képest, nagyon nem sok.
Pedig Szilveszterre valamit vennem kell, itthon karaoke partit akarunk csinálni a szomszéddal 😀 -
espi38
őstag
válasz
carl18 #10467 üzenetére
Igazad van, hogy egyszer kell venni jó minőségű hangszórót, de azért van egy határ anyagiak terén 🤣
Holnap elviszik a Gogent, egyenlőre nem tudom mit veszek helyette🤣
Panasonicnak láttam egy boxat [link], még ez megfizetheto kategória, kérdés hogy szól. 2db 13 cm es sugárzó nem váltja meg a világot, bár a jbl boxaban is ekkora hangszórók vannak. -
espi38
őstag
válasz
carl18 #10465 üzenetére
Szia!
Sal 220Bt partyhangszóróval kapcsolatosan csak pozitív visszajelzéseket olvasni találni a neten-így úgy gondolom nem lehet olyan rossz a típus.
Ha összehasonlitjuk a JBL100 és a Sal 220BT közötti árkülönbséget akkor azért azt nem hinném,hogy a JBL dupla annyival jobb lenne.
Azért nézelődők hátha találok olcsóbban JBLt mert azért legbelül csak azt venném meg -
marquuard
veterán
válasz
carl18 #10436 üzenetére
Az Earfun választás neked köszönhető, szisztematikusan már csak a te hozzászólásaidra szűrtem.
Flip 5 azért "hangzik jól" mert az őrület bass elviszi. Enélkül meg flat az egész hangszín. Uboom-nál kaphatsz egy basszusorientált hangképet (közel sem annyira puffogósat mint a Flip esetén), vagy egy kiegyensúlyozott, hangsúlyosabb mid-high kombót. Az utóbbi jobban bejött a helyiségben, tekintve hogy az ikeás bútordarab is szépen rásegít az outdoor mélyekre. Basshead vagyok inkább, de egyértelműen érződik a különbség basszus és basszus között, ebben erős az outdoor mód. Van egy Microlab Solo 9C-m is, gyakorlatilag összehasonlíthatatlan egy 2.1-es "bögreszettel". Kb. ezt érzem, amikor a Flip 5-öt hasonlítom össze a Uboom outdoor móddal. Jó volt az a Flip 5, nagyon jó, de a Uboom-ot hallva ez sokkal közelebb áll a környzethez és hozzám.
Indoor is ott van, de itt alapvetően a sok mély rántja magával a magasakat, és egy kicsit a középtartományt is, de hát a bass mód már csak ilyen. Sokat fogom variálni, kísérletezgetni. Első klikkre bejött a cucc, jött és marad is.
-
-
geckowize
őstag
válasz
carl18 #10377 üzenetére
Csak UK Amazonon találtam Upgraded-et, viszont ott ha kékre változtatom a színt már nem Upgraded, tehát csak a fekete az?
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10346 üzenetére
"... az első D fine hátsó rácsa bizonyos mélytartományoknál igen recseg vagy rezonál."
Fúú, az ilyen a halálom. Én már tuti visszaküldtem volna, vagy nekiestem volna megszerelni." ... az új hangszóró 1953 gramm a régi 1978 gramm mérlegen ... "
Ez csak nekem fura? Ugyanazon dimenziók, és hangszórók (mondjuk ez nem tuti), valamint egy ~36%-al nagyobb aksi mellett (ja, és a bluetooth is 0,2-el több) kisebb a súlya az újnak?
#10349 Dr. 444Hertz
A Tribit Maxsound Plus-t én is melegen ajánlom. Szerintem a Blitzwolf BW-AS2-t annyira ne sajnáld. Az max. hangosabb, de nem szól ilyen szépen. Ja, és közel sem annyira hordozható (mint a Tribit)#10350 Bobby G.
Felejtsd el a bluetooth-os hangszórót! Neked - ahogy már a többiek is megírták - vagy soundbar (amiben általában van bt.) vagy valamilyen "bookself speaker" (Edifier?) kell.
"Proda 22 Soundbar (Most edigitálnál 5990)" - jaj! Mennyiért is vetted a TV-t?
... és most képes lennél rákötni egy ilyet? -
Bobby G.
senior tag
válasz
carl18 #10353 üzenetére
Játszhat az Ali, persze. Mondjuk ennyit nem igazán akartam volna rászánni, de nem is annyira sürgős, tudok várni egy esetleges akcióra ha megéri. Gondolkodtam valami átalakítón is, hogy tudjam használni valahogy a régi cuccot, de annyi rosszat halottam róluk, hogy inkább nem.
-
marquuard
veterán
válasz
carl18 #10280 üzenetére
Olvasom itt az Earfun Go tapasztalataidat és ott tartok, hogy be kéne szereznem egyet. Van itthon egy JBL Flip 5, kellene a másik helyiségbe (egy kisszoba) is egy hangkeltő. De nem Flip áron.
Earfun Uboom jó lehet? Még a Tronsmart T6 Plus-t nézegettem, de ha ennyire bestbuy ennyiért a Uboom, nem is kérdéses a további.
-
-
Prien
addikt
válasz
carl18 #10286 üzenetére
Niceboy Raze 3 Titan, lassan 2 hónapos lesz.
Hol a rádió megy róla, hol sima hangszóróként funkcionál, a lényeg, hogy nagyon szeretem, mert relatíve kicsi, nagy hanggal, zajos, poros munkahelyre vettem.
Pont ezért nagy hangerőn üzemel 5-6 órát, amit ugyan kibír, de meló vége felé fel szoktam tenni töltőre. (5000mAh akkuja van, az adatok szerint.) -
Prien
addikt
válasz
carl18 #10284 üzenetére
Persze, ezeket értem, csak annyira sajnálom szegény hangszóróm , gyakorlatilag egész nap 20 centire van a hálózati konnektortól.
Ha arról üzemeltetném, félek, hogy tönkre vágom az akkuját, mert ugye a töltés közbeni merítés eléggé gyilkos tud lenni, extrém esetben fel is púposodhat, stb. Nem tudom, ezekben milyen eletronika védi az akkut. (Nekem Niceboy van.)
Így marad a töltögetés, aztán a lemerítés az alsó harmadba, majd újra töltés.Telefonoknál mondogatják, hogy tartsuk 20% és 80% között a töltöttséget a hosszabb élettartam miatt - hát, egy ilyen hangszórónál ezt nem lehet betartani.
-
Prien
addikt
válasz
carl18 #10280 üzenetére
Arra gondoltam, hogy nincs ezekben a kütyükben olyan, hogy ha észleli a hálózatot, akkor az akkut nem használja?
Vagy egyszerűbb , ha csak az akkura van kötve minden és azon át kap szuflát a hangszóró?Csontra merített akkuval is működik, ha hálózaton van, szóval valami megkerülős csel csak van benne, nem?
-
-
soultrapp
senior tag
válasz
carl18 #10124 üzenetére
Az onyx 6 studio jobb lehet a go+playtől???
Van aki árul ilyeneket ő például az onyx 6al szemben egyből a go+playt ajánlotta.
A sony hangszóróm legnagyobb baja,hogy halkan már recseg hangosan meg eltűnik a mély hang :(
Néztem sima sztereo hangszórót is :
Edifier r1850 db.hcol7:
Sajnos az annyira nem tetszik.
Egyébként hangerővel,hogy áll??
Olvastam régi hozzászolásodat,hogy nem vagy a hangerejével megelégedve. -
B1T3
Topikgazda
válasz
carl18 #10114 üzenetére
Nem egészen, az X (mivel elöl áll) azt jelenti, hogy nincs porállóságra hitelesítve az eszköz. A második szám jelöli a víz elleni védettség szintjét, jelen esetben a 6-os vízsugár elleni védelmet jelent, víz alá meríteni 7-es értéktől szabad.
Egy legalább IP67-es termék az, amely kellően védett a porral és a vízzel szemben is.
-
-
Czimby
addikt
válasz
carl18 #10106 üzenetére
A hiba az Amazon készülékében volt.
Ha nyelvet váltánál angolra nálad is 12w-nak írná, upgraded nélkül. Ugyanúgy 33euroért.Jaja megnéztem pár oluv videót közben, earfunban igazából csak az tetszene jobban, hogy kis hangerőn is teltebben szól. De igazad van nem hatalmasak a difik hangban.
A Doss Soundbox Color is egész jó, 6500Ft-ért a tesztek alapján, de azért egy kategóriával lentebb van.
A xiaomi meg vagy 5-el volt lentebb, így összehasonlítva.Anker-ből van valami hasonló színvonalú?
Van Alira egy kuponom, el kellene lőni. -
Czimby
addikt
válasz
carl18 #10102 üzenetére
Köszi a sok ajánlást!
https://myearfun.com/-on 40dolláráért van most.
És regisztrációkor ad 20%-os kupont.
Elvileg ingyen hozzák hozzánk, és van PayPal is
De nekem mégis gyanús az oldal, vannak pl helyesírási hibák rajta...
Ha regisztrálok és belépek akkor 404-es hibád dob pl a Go oldalára,
de ha vendéként nézem akkor simán meg tudnám venni.
Érdekes, na nem tudom rápróbáljak-e.
Trustpiloton semmi sincs róla. -
Czimby
addikt
válasz
carl18 #10099 üzenetére
Ejjj ezzel a videóval fájdítod a szívem
Ez a hangszóró ajándék volt 20 dollárér, simán kifizetném érte a 40-et ha találnék, de az itthoni 25+ e Ft-os árak viccesek, tudva mennyi is a rendes ára.
Jó a videó, csomó olyan zene amit hallgattam régebben, tudom, miként kell szóljanak. -
válasz
carl18 #10062 üzenetére
Az a baj a D Fine töltésével nálam, hogy sosem tudom, hogy épp "hány százalékon" van az akksi.
Pedig én is szeretek vigyázni a cuccaim akkujaira, pl a telefonomat is éjszaka 500mAh-val töltöm, azt is időzítve, hogy 80-90% körül várjon reggelre. Ilyen elvetemült vagyok ilyen téren. 😁Ennél a D Fine-nál meg annyit tudok csak, hogy ha látom, hogy pirosan kezd el világítani (emellé jó volna hangjelzés is amúgy, mert nem veszem persze mindig észre azonnal), akkor rádugom az ampert, majd ha kialszik a zöld, töltéjelző, akkor meg kihúzom.
Jelenleg is fogalmam sincs, hogy ha legközelebb kezdem el majd használni, akkor mikor kérne majd megint enni, mert arra sem emlékszem 1 hét után, hogy legutóbbi használat közben töltöttem-e közben vagy nem.
Remek dolog lenne, ha a telefonom rácsatlakozás közben az akkutöltöttségét is kijelezné, mert én is szeretnék rá vigyázni.De szerencsére így is elég jó állapotban van az akku amúgy még évek múltán is, talán úgy is bőven jó, ahogyan eddig is töltöttem.
-
Na és akkor ugye nem is csak arról a 3 évről van szó, hanem tényleg jól tűri az enyhén mostohább körülményeket is.
Bár meleg apfénynek nem tettem ki sose, arra kényes vagyok minden egyéb elektronikus eszközöm esetében is.Üzemidőről meg annyi, hogy megesett olyan most nyáron, hogy nem sokkal esteledés után zenélgettem vele és mikor már hajnalodott, még akkor sem kért töltőt.
Ezt így normál hangerő mellett.Kíváncsiságból megnéztem most youtube szétszedős videót róla, ha már az akksi csere dolog szóba került.
Sajnos a szétszedés-összerakás esztétikailag ahogy nézem mindenképp nyomot fog hagyni rajta.
Az oldalain lévő merejű gumi szerű lapok teljes felületükben ragasztva vannak és feszegetni kell majd őket a levételhez.De remélhetőleg erre sokára lesz szükség.
Azt tudom, hogy olcsóak ezek a 18650 cellák, szeretem is őket, van jó pár db a háztartásban. 🙂 -
B1T3
Topikgazda
Ez érdekes következtetés, bár akár reális is lehet, ha nem hangszeres, hanem elektronikus zenékkel hallgattad. Amikor én kipróbáltam, minden eszembe jutott a T6 Max hangjáról, csak a tiszta nem, eleve nincs szinte semmi magasa.
Sőt még a mindenki által dicsért mély is eléggé tapasztalatlanfülűeketvakító, hiszen olyan, mintha direkt rámentek volna arra, hogy rezegtesse a vele egy felületen található tárgyakat, amitől persze elsőre az a benyomása lehet az embernek, hogy ez igen, ebben aztán van mély, pedig csak simán előnytelenül van megtervezve.
-
Skillet
addikt
Hmmm. És ez megfogná a port?
Nekem műhelyben tépőzáras zsebemben van a telefonom. Mikor kiveszem, tiszta finom por az egész..
Igazából rádiós lenne jó melósnak, de abból szinte nulla a felhozatal. MacAudio Bt Tec 3000? De nem IP védett. Telómon nincs rádió, sztrímelni lehet, de viszi azért az adatot. De ha nincs más, nyilván marad az.
MacAudio-k milyenek? Wild 401, 801?
Denon envaya pocket? -
Skillet
addikt
Elengedem a garit. 29e Ft most lengyel raktárból.
Nagyon jó ár egy ilyen cuccért! Eddig nálam abszolút befutó. EBBEN a tesztben is eléggé odavág. Szóval köszönöm az ajánlást
A Denon envaya-val is összehasonlítják, de az mióta 100 dollár körüli? Az inkább az envaya pocket, de az jóval kisebb, teljesítményben is.
Nekem talán az egyedüli gondom az Anker-rel, hogy nem por álló. Gyakran vittem magammal asztalos munkákra a BlitzWolf-ot is. És ott víz nem igazán van, de por annál inkább. Lehet a Blitz megmarad melósnak.
És mivel nem sürgős a dolog, talán kivárom a 11.11-et... már ha lesz hozzá türelmem
Ha a melóst is cserélném, és por álló kellene, mit javasolnátok? Mik vannak ajánlottak kicsivel az Anker alatt? -
fabri07
aktív tag
Üdv,
Megígértem beszámolok, kb. 20 percet hallgattam a Tronsmart Element T2 +-t. Már volt egy tronsmart termékem(tronsmart spunky beat (Tws)). Ez a termék sem okozott csalódást, sőt.
Szerintem kifejezetten kiegyensúlyozott hangképe van, jó lehet kicsit mély kiemelt, de a jbl-hez képes kulturált. Max hangerőn is nem nagyon torzít, maximum néha egy picit hozzáér a rácshoz néha a membrán, de az nem zavaró. 10 ezerért szállítással nagyon ajánlott, annyiért az ember egy kis jbl go2-t vesz, ami szerintem ötször rosszabb legalább minden tekintetben.
Annyi, hogy tényleg mozog bármely felületen, a basszus miatt, nagyon durva mennyi erő van ebbe a kis cuccba. -
Skillet
addikt
Köszönöm!
De jó egyébként a JBL? Most lenne -elvileg- lehetőségem bolti ár alatt venni, garival (mondjuk kb mínusz áfa, de talán még olcsóbban). Viszont az 1 hangszóró visszatart (charge 4, flip 5... más meg gondolom csak nagyobb van nekik, az meg nekem már nem igazán játszik).
Az Anker brutál, de tényleg (a charge 4 is a tesztben volt, köze nem volt hozzá)! Azóta sok tesztet néztem róla, nagyon komoly cucc! Lengyel raktárból még plusz költség sem lenne rá. Viszont a gari is kicsit körülményesebb (mondom ezt úgy, hogy a mostani telefonomat is spanyol raktárból vettem
).
Nehéz lesz ez. De már hozzászoktam.
Dockin-t én nem találtam már, kifutott? Illetve a 2kg már eléggé húzós. 4 éves fiam is hurcolászná.
Denon envaya pocket?
Kérhetek egy olyat hogy mondjuk 20-30e között 2-3 ajánlott típus rangsorolva, és ugyanez 30-40e és 40-50e között? Ami ugye jó lenne: minél hordozhatóbb, minél jobb IP tanúsítvány, itthoni gari előny, de egyáltalán nem feltétel. Tudom, hogy árban nagy a szórás, de remélem lesznek majd olyan dolgok, ami alapján ki tudom szűrni a nekem kellőt. Pl typeC, üzemidő, jobb IP stb.
Nagyon nagyon köszönöm! -
Greg204538
tag
Gyanús volt a teszt, nem hiszek el neki mindent, de azért megemlítettem, hogy van róla rajongói írás
annyira rossz a tronsmart T6? :( Amúgy kinek milyen oldala ez a rendelj kínait? [link]
@<Adamsky> mindenképp itthoni beszerzés lesz a kínálat aljáról (ott is szép összegek repkednek :/ ) nézem a nagyobb webshopokat. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... a bluetooth hangszóró sok mindenre jó ... " - ilyen mindenes (nem annyira féltős) hangszórónak nekem ott van a Tribit MaxSound Plus. Nem akarom elaprózni magam, így nem szeretnék 3-4 bt-s hangszórót (Tribit XSound Go ezért "ment"). Most valami komolyabbat nézek (de nem égető a dolog) a Go + Play "kategóriában" (annak a mélyeivel
)
(#9719) mcs
Na, ha már itt tartunk. Mi az, hogy mini? A HK Go + Play-ből nem egyféle van? Vicces, hogy a HK oldalán már nincs is fenn a Go + Play. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... nem igazán láttam senkit se utcán zenét hallgatni harman kardonnal ... "
Nem is arra való. Én sem vinném ki. Max egyik szobából a másikba, esetleg baráti összejövetelre (nem a medencés, 1000 vadidegennel felturbózott, giga party-ra gondolok).
Ja bizony! Azt anyomiizé furaOnyx Studio-t pedig folyamatosan frissítik.
-
-
mcs
veterán
Zenei szempontból finomabbra lett színezve a hangjuk. A több középnek hála a rock is élvezetesebb rajtuk, és a basszus is inkább puhább lett, mint ütősebb, bár ez utóbbi egyéni ízlés kérdése, hogy kinek melyik fajta dübörgés tetszik jobban. Bárcsak a nagy hangszóróik is ebben az irányban haladnának tovább, mert tegnap egy GTK-XB90et próbálgattam, és a szó szoros értelmében egy nagy rakás sz*rkupac, ami hallásra 80-90 Hz alatt szinte semmit nem tud kinyomni magából, és a teljes hangzásképe is annyira összemosott katyvasz, hogy 10 percnél tovább nem lehet idegekkel bírni. Komplett kínzó és vallató eszköz.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... egy tagnak sincs Teufel." - pedig lehetne
Szerintem kicsit méltatlanul volt eddig mellőzve a márka. Ahogy írtam, nem olcsó, de szvsz. nem is aránytalanul drága. Plusz - ahogy korábban említettem - van pár olyan hangszórójuk, ami másnak nincs.
Pl. DAB+ és Internet-rádió-s cucc: RADIO 3SIXTY
... de van porcelán hangszórójuk is: Teufel x Rosenthal potom 3500 Eur-ért -
B1T3
Topikgazda
-
B1T3
Topikgazda
Fordítva, a Boombox kapta meg az Onyx Studio 5 mélyközepét.
Amúgy nekem van egy OS5, és egyáltalán nem vészes az üzemidő. Igaz, én ritkán bömböltetem, de még egy családi grillezést is bőven kibír, ahol azért a közepes és a magas között szokott lenni a hangerő. Persze ettől függetlenül a mérnökök megoldhatták volna (legalább a 6-nál), hogy kettő cella is elférjen. Na, de majd a 7-nél hátha összejön, úgyis kettő generációnként szokott lenni nagyobb szabású újítás, és szerencsére minden évben szokott érkezni újabb verzió (bár ebbe az idén talán beleszól a járványhelyzet).
-
wolfman
veterán
Igen, talán a Dockin most ezzel a +2-vel fog átesni a ló túloldalára és úgy emel árat, hogy nem kéne, mondván frissített termék. Csakhát annyival többet meg nem ad, amennyivel drágább.
Amúgy tesóm is vett egy Dockin-t (első verzió) és neki elbaszódott benne az akksi. Cserélni kéne, de nem is biztos hogy az, hanem a töltő áramkör. Nem tudni, de valszeg akksi mert a +2-ben nem véletlen lett cserélhető. (talán volt már rá panasz).
-
mcs
veterán
Mindegyik hangszóró érzékeny az elhelyezésre kivétel nélkül.
Rakjátok be egy kis szekrénybe úgy, hogy előtte ültök vagy feküdtök. Nálam pont az ágy mögötti szekrénybe van téve az XB33, és ekvalizeresen vissza kell szabályoznom a basszust. A legviccesebb az, amikor az egyik polca is elkezd rezonálni. -
dethroner
veterán
T6 plus update van egy hete nekem. Ha valaki ilyet venne, javaslom egyből hozzá egy powerbankot is, mivel a gyártó által belengetett akár több mint 15 órás üzemidő 7,5 óra valósan. Utána elkezd csipogni, kb egy órán keresztül még, de az már nem nevezhető zenélésnek, amikor 2 percenként figyelmeztet.
-
wolfman
veterán
Elnézést, gyorsan írtam mert siettem, ezért véletlenül kimaradt az irományomból, hogy jelenleg van nekem egy Dockin Dfine-om, csak a sztereo meg aptX miatt szeretném cserélni a + 2-re. Specifikációban belenéztem, tán picit gyengébb sub van benne de a magas hangszóró meg erősebb lett pár wattal. Akksi is 11 óráról 16-ra növekedett (talán 6600mAh-ról 9600mAh-ra). A kivehető, cserélhető akksi nem tudom mivel lenne kényelmesebb, mert tutkóra valami speckó akkumulátor kell bele amit semmivel nem tudod helyettesíteni (ha más nem a mérete miatt).
Imádom ezt a sima Dfine-t is, ha kiküldetéses melón vagyok, este a pihenőben a laptopra kötve szoktunk mozizni és az élményt hozza jó helyre pakolva. :)
-
<Adamsky>
nagyúr
Szeretek zenét hallgatni. Itthon, munkahelyen (fülessel), autóban, de kerékpáron egyszerűen még nem vitt rá a lélek. Ha most kerékpártúráról beszélünk, akkor ott - én legalábbis - 98% nem egyedül megyek. Akkor pedig inkább beszélget az ember (tudom-tudom, ez elég ósdi dolog, de mi még a haverokkal így kommunikálunk
). A füles - ahogy írod - eléggé veszélyes, azt pedig, hogy egy hangszórót bömböltessek én cikinek érzem.
Sokszor egyébként - elnézve ezeket cigó-hifi-vel vonulókat - az az érzésem, hogy ez az egész egy színjáték. Ők igazából nem zenét hallgatnak, hanem mutatják a külvilágnak, hogy jönnek, és hogy mennyire menők." ... és Charge 3 a hátizsákban ... " - na, az már önmagában is egy sportteljesítmény.
-
mcs
veterán
Itt ezt sajnos katasztrófális mértékűre lőtte be a Sony. Nem egyszerűen gyengíti, hanem szinte totálisan levágja a basszus tartomány alsó részét. Míg az XB30 kisebb szoba sarkába téve pofásabban szól kiemelés nélkül, az XB33 kis túlzással Sokolba megy át Staminában. Utóbbinál inkább jobb bekapcsolva hagyni a kiemelést, és ekvalizerrel finomítani rajta, ha éppen túl soknak érzed egy adott helyre, például kisebb szekrénybe téve. Amúgy a DSP szabályozásán gyengítettek közép feletti hangerőn, így nem annyira veszi el a basszust max közelében, mint a 30nál.
-
mcs
veterán
Én nem bántam meg a Sony XB33 43 ezres árát.
Bárkinek ajánlom, aki a régebbi elődökről váltana, mert hangzásban határozott az előrelépés, és ez főként a közép tartományban mutatkozik ki. XB30hoz viszonyítva az Extra Bass kiemelése is tisztábban, sokkal kevésbé búgósan emeli a basszust, ráadásul kevésbé érzékeny az elhelyezésre is, így többféle helyre téve is érezhető az ereje. Küllemre nálam első látásra szerelem lett a Sony weboldalán nézegetve, élőben pedig mégdögösebb.
Egyedül a Stamina módot tartom egy hasznavehetetlen hulladéknak, mert csúnyán levágja a mélyebb basszus tartományt, így pedig nagyobb hangerő mellett is erőtlenül szól.
XB30nál az Extra Bass kikapcsolása közel sem herélte ki ennyire. -
dethroner
veterán
Én is Tronsmart T6 plus update masinával küzdök tegnap óta. Sajnos saját káromon jövök rá, hogy ezek bulieszközök. Vagyis vidd el egy házibuliba, kerti partira, és csavard rá a hangerőt, ott tényleg meglepően jól, sok basszussal zenél, de kis hangerőn, csendes környezetben nem használható. Éjjelre akartam amolyan nagyon kis hangerőn, elalváshoz nyugis zenéket hallgatni. Teljes mértékben alkalmatlan erre, mert már a legkisebb (értsd 1 kattanás) hangerő is túl hangos, de ennél is zavaróbb a folyamatos susogás és a statikus zaj. De ezek a zajok nem csak a BT kapcsolatra korlátozódnak, ugyanúgy, ugyanolyan intenzitással vannak jelen akkor is, ha jack csatlakozón érkezik a jel, sőt, ami még megdöbbentőbb, ha pendrive-ot dugok bele, akkor is. Hát mi a tököm ez? Azt meg végképp nem értem, hogy ha BT-n csatlakozva van a teló, akkor néma csendben van, de amint elindítom a lejátszást, előjönnek ezek a zajok és amint megállítom, abban marad. Akkor mégsem a kapcsolódás ami a zajt kiváltja, hanem a ráérkező adatfolyam?
Nagy kár érte, de tényleg csak akkor érdemes ezt venni, ha legalább 1/3-ad hangerő a cél és valami picit zajosabb környezetben kell helytállnia, erre nagyon jó, szépen szól. De sajnos nekem nem ez volt a cél amikor megvettem. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem vitatom azt, amit írsz, bár én jobban örültem volna - hmm, hogy is fogalmazzak - kicsit maszkulinabb design-nak
Ja, meg én simán beáldoztam volna a dán designer-t (ill. annak az órabérét), a szarvasbőr és a prémium textilt, stb. (fel)árát - remélem érted / értitek, mire akarok kilyukadni - egyszóval azt amin azért lehetett volna úgy spórolni, hogy az ne menjen se a minőség, se az időtállóság rovására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest