Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
Igen, úgy értettem, h összességében (tehát a basszust is beleértve) vérezhet el kültéren a Uboom a Charge2-vel szemben.
A Charge2-t itthon nem szükséges 60-80% felett tolni, kültéren viszont valóban előfordulhat, hogy kell a nagyobb kakaó és nem szeretném, ha ez a basszus rovására menjen.
Köszi a videót! Azért nem rossz.
Na nem akarom tovább cukrozni
, okosabb csak akkor lehetek, ha kipróbálnám.
Az működhet, h rendelek egy Uboom-ot (még 11 napig él a 35%-os kupon az eleve akciós árra), legfeljebb túladok rajta, ha kevésnek találom.Richard: néhány hete üres a lengyel raktár, úgy emlékszem, h az Ali szülinapos akció elején még lehetett onnan kérni, néhány nappal később már nem. A fő kérdés inkább az, h mikor nem lesz üres?
De A ~21 ezer/db hogy jön ki? Én csak a 149 USD feletti 9 USD-os store kuponnal számoltam (ha esetleg többen összeállunk), de az még nem elég a 21 ezerhez.tokyo2: Igen, így érthető.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, okosabb csak akkor lehetek, ha kipróbálnám.
De A ~21 ezer/db hogy jön ki? Én csak a 149 USD feletti 9 USD-os store kuponnal számoltam (ha esetleg többen összeállunk), de az még nem elég a 21 ezerhez.
Köszi!