- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Most vált aktuálissá a BT hangszóró vásárlás, újból segítséget kérnék.
<20k Ft-ig keresek olyan megoldást, amivel a nappali-konyhban (~40 m2) tudjunk halkan zenét hallgatni. Fontos lenne a viszonylag hosszú akksiidő (>=10 h) és a jack bemenet. Emellett persze a hangminőség is lényeg, és az átlagosnál kicsit csinosabb külalak is jó lenne. A hangerő ellenben nem döntő tényező.
köszönöm! -
Veron
addikt
válasz
carl18 #10854 üzenetére
Persze, hogy elolvastam és értékelem.
Annyit kérdeztem, hogy az általad ajánlott nem üvölt-e módváltásoknál. Illetve egy újabbat találtam (nem, nem a Macaudio, értem, hogy az nem minőségi darab), erről kértem véleményt.
Nem gondolom, hogy bármivel is arra engedtem következtetni, hogy nem érdekel a véleményed. Vagy ha igen, az biztosan nem volt szándékos. -
Veron
addikt
Más ötlet az eredeti igényekre esetleg, ami biztosan beszerezhető és egyértelműen jobb, mint az Elite BT 3500? -
Veron
addikt
Létezik értelmezhető minőségű BT hangfal 15k alatt?
Háttérzenére kell nappaliba meg teraszra. Kulturáltan nézzen ki és bírjon min 10-12 órát egy töltéssel. Mac audio elite 3500 a kiszemelt, mert sokáig bírja és jól néz ki. Van ennél jobb?
Nem high end cuccot keresek, világos, hogy ennyiért nem létezik. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest