- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokyo2
tag
válasz
dave_gahan #11242 üzenetére
Mindent összevetve az Uboom nálam azért lett befutó, mert egyet már vettem karácsonyi akcióban 34$ körül, most rádobtam 39$ -t és lesz sztereó érzés összekötve és két helyről tolja a külső teret is.
Így érünk el a Motion + árához, de kapunk plusz élményt a sztereó hatás révén és valljuk be kerti partyn a minőség szekunder tényező. Néhány nap múlva beszámolok a feeling-ről
-
Richard!
addikt
válasz
& borbar
Mindenféle kedvezménnyel a két Motion+ ~21 ezer HUF/db-ra jönne ki. Csábító,de szerintem várok én is a lengyel barátainkra.
Amúgy mióta üres a raktáruk? -
carl18
addikt
válasz
Azt nem mondtam nem versenyképes a Charge 2-vel szemben, csak hogy basszusok terén nagyobb hangerőn sajnos elvérzik ellene.
Közép és magas tartományban jobb mint a Charge 2, de basszusok szintjén nagyobb hangerőn tutira kikap.
Szép kiegyensúlyozott hangzása van a az Uboomnak, de 80% fölött sajnos elfogy az ereje.Attól függ milyen hangerőn használjátok a Charge 2-t jelenleg.
Ha elég 60/80% akkor lehet Uboom is a vásárlás tárgya!
Izlés határozza meg kinek mennyire elégDe hát azért nem is egy árkategória, Charge 2+ 6 éve itthon 55E ft-tól indult.
Amúgy a Motion+ ami biztos nem okoz csalodást, az már valóban JBL Charge killer.
Aliexpressről lengyel raktárból itt lesz vám mentesen.
Esetleg amazon.de -ről is beszerezhető kicsit drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged