Új hozzászólás Aktív témák
-
fehervari795
csendes tag
Sziasztok,
Aliról rendelt, lengyel raktárból GLS futárral küldött Anker Soundcore Motion Boom hangszóró vasárnapi rendelést követően csütörtökön meg is érkezett.
Nos túl nagy tesztnek nem vetettem alá, egy Genius SP-HF1250B-hez tudom hasonlítani, ugyanis ez a fő hangfalam.
Nagyon tetszik a hangzása, megtölti a teret hanggal. Talán a középtartomány üresebb, de engem nem zavar annyira mert a mély hangok megszállottja vagyok (BASS mode nagyon jól rásegít erre az élményre).
Doss SoundBox XL-hez tudom még hasonlítani, amit 1-2 éve 15k körül vettem, ez egy 10-essel került most többe, de jóval erősebb cucc, uh megéri váltani.
Összességében elégedett vagyok vele eddig, uh bátran ajánlom másoknak is, akik hasonló céllal keresnek hangszórót, mint én.
Köszönöm a segítségeteket még egyszer.
Szép napot, kellemes hétvégét. -
fehervari795
csendes tag
Sziasztok,
Olvasgatom a fórumot, nézelődök, hallgatkozok és érdeklődni szeretnék.
Van egy 5-ös fogat, amiket kinéztem max ilyen 30k árban.
Doss SoundBox Pro és Pro Plus
Earfun UBOOM
Anker Soundcoure Motion Boom és PlusJelenleg van egy Doss SoundBox XL-em, de azt elajándékozom.
Ha jobban mai, modern zenéket hallgatok illetve kültérben is szeretném használni (kisebb kerti party, garázs buli), akkor jól sejtem, hogy ebben az árban a Soundcore Motion Boom lenne a tökéletes választás? Van jobb jelenleg a piacon ebben az árfekvésben? Esetleg érdemes várni új modellre?
Köszönöm szépen a segítséget előre is.
Üdv.
-
fehervari795
csendes tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani max. 50ezerért hangszórót? Méret annyira nem számít, lehet combosabb is. Rock lenne rajta leginkább hallgatva az autóban, de a jó idő beköszöntével az udvaron is használnánk.
Magyarországi shopból szeretnénk vásárolni.
Köszönöm előre is a segítséget, tippeket.
-
fehervari795
csendes tag
Sziasztok.
Az alábbi BT hangszórók közül melyik éri meg jobban?
Tronsmart Element T6
Tronsmart Element Mega
Anker SoundCoreLeginkább modern elektronikus zenét hallgatnék rajta, pop zenéket. Nem lenne nagyon hordozva, szobában lenne egy komódon.
Tapasztalatokat, tanácsokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest