Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
rezy89 #19282 üzenetére
Szia!
Leteszteltem a B2P-t a hétvégi kerti partin.
Dél körül kapcsoltam be, onnan kb. 4ig a szokásos (30-40%) hangerőn szólt, bass up nélkül. 6-7 körül bass up be, EQ ahogy nálad is basszus orientál beállításokkal ment éjjel kb. éjjel 2ig átlagosan 80%-os hangerőn, illetve sötétben a fényeket is bekapcsoltam.
Ezzel a használattal teljes töltésről kb. 2 csíkig merült.
Engem is meglepett, hogy nagy hangerőn mennyivel gyorsabban merült az aksi, de én ezt még normálisnak érzem ekkora teljesítmény mellett.
Összességében jól vizsgázott az első bulin, nagyjából ilyesmik szoktak lenni, ha ettől több időn keresztül menne nagy hangerőn, akkor már kelleni fog az áramforrás a hangszóró közelébe. -
_stick_
őstag
válasz
rezy89 #19282 üzenetére
Szia!
Nekem is B2P van, kb 2 hónapja használom hétvégente a nyaralónkban. Általában 30-40%-os hangerőn hallgatjuk, bass up bekapcsolva, ledek ki. Kb 15 órát megy így a hétvégén, és egy "csíkot" sem merül. Ha kicsit hangoskodunk, akkor 60% pár órára a fentiből, így egy-két csík már lejött. Szóval én nem mondanám azt enyémre, hogy kórosan gyorsan merül.
Jövő szombaton lesz egy light-os kertiparty nálunk, többet és hangosabban fog menni, majd megírom, hogy viselte.Egy dolog eszembe jutott, de lehet csak városi legenda. Ha egy Li*ion-os eszköz hamar merül, érdemes kalibrálni, vagyis teljesen lemeríteni, míg ki nem kapcsol, majd feltölteni. Ez nem az aksi kapacitására van hatással, hanem a töltés kijelzés lesz pontosabb, ha tévesen mutatná. (és emiatt éreznéd úgy, hogy gyorsan merül)
-
_stick_
őstag
válasz
Bullitz #19000 üzenetére
Én is ennyiért vettem kb. 2 hónapja. Megjelenéskori ára picit kedvezőbb volt és biztos lesz még ettől a 60e-től is kedvezőbb, de nem tudtam várni.
Nagyon vacilláltam az uboom x és e között, de nekem megérte a hangminőségből feláldozni a teljesítményért és basszusért cserébe. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Gyártótól jelenlegi akciós áron 150 euróért el lehet hozni a MB2P-t. (-50 euró)
Érdemes várni nagyobb kedvezményre, vagy ez már jó árnak számít?
köszi -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Lassan itt a tavasz és tavaly nyáron már kértem tanácsotokat BT hangszóró választásban, de az akkor még nagyon új B2P és a még nem kiadott UBOOM X miatt elnapoltam az ügyet.
Viszont mára van már bőven tapasztalat, így a kérdés ugyan az. Alapvetően a két típus közül szeretnék választani, hacsak nincs jobb javaslatotok: szóval, szabadtéren használnám elektronikus, főleg psytrance zene hallgatásra, ahol a tiszta hang mellett a kellően mély is fontos, nagy hangerőn is, mert elég sok kerti party-t tartunk. Emiatt szeretnék kifejezetten boombox-ot és a hosszabb akku idő fontosabb, mint a szállíthatóság.
Egyébként a szívem a B2P felé húz főleg, hogy az újabb FW-el már inkább dícsérik, a megjelenéskori lehúzáshoz képest. -
_stick_
őstag
válasz
Peaceliker #16987 üzenetére
Köszönöm a választ. Gyakorlati tapasztalata van valakinek, hogy közepes hangerőn hány órát bír az aksi? (110)
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Korábban írtam nektek nagyobbra váltás motion boom-ról kerti zenehallgatás, illetve alkalmanként kertiparty témában.
A hordozható hangszórókról kicsit eltekintve elkezdtem nézelődni aktív hangfalak között. Nemrég volt alkalmam meghallgatni a jbl partybox encore essential hangzásvilágát és teljesen megfogott.
Az egyetlen problémája nekem, hogy a relatíve kicsi az aksi kapacitása, 4500mah. Ez a gyakorlatban kb 4 óra zenehallgatást jelentett nagy hangerőn minden feature max-on. A nagyobb testvérénél, a 110-nél még rosszabb a helyzet, ott 2500mah.. Arányaiban akkor max hangon 2 órát szólna? Miért ilyen kicsi az aksi kapacitásuk? -
_stick_
őstag
válasz
<Adamsky> #16898 üzenetére
Bocs, nem láttam, hogy nekem írtál. Vagy ezt akartad nekem?
Igazából nem sürgős. Szemezek a MB2P-al is, de várok még teszteket, illetve az általatok is nagyon város UBoom X-re is kíváncsi vagy, bár nem tudom ez teljesítményben mennyire előrelépés a MB-hoz? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Visszaolvasva úgy látom épp jókor keveredtem a topikba.
Sokadik éve használom megelégedve soundcore motion boom hangszórómat. Eredetileg hordozható hangszórónak vettem (nyaralások, stb..), viszont pár éve vettünk egy nyaralót és kerti party-k alkalmával is előkerült. Sajnos kültérre a teljesítményét már kevésnek találom, illetve magasabb hangerőn kevésbé élvezhető a zene. Szóval szeretnék nagyobbra váltani. A MB-t megtartom továbbra is utazgatásokhoz, viszont utódja fixen a nyaralóban lesz. Így a méret és a súly nem számít. Ami számít a tiszta hang nagy hangerőn is, illetve a kiemelt basszus, mert hogy 99%-ban psytrance zenét hallgatunk rajta.
Azt már most látom, hogy az Uboom X-et érdemes lesz megvárni, de e mellett milyen hangaszórót ajánlanátok a fentieket figyelembe véve? -
_stick_
őstag
Sziasztok! Ismerősnek kellene ajándék hangszórót kinéznem 7-8e forintig. Tudtok ajánlani valamit ebben a kategóriában?
-
_stick_
őstag
Sziasztok! Egyik topikban volt egy csörte Li akksis cuccok hosszabb, használaton kívüli tárolásról. Nemrég vettem egy Anker motoron boom-ot és érdekelne, hogy Ti hogyan "tesztek el" a hangszórót hosszabb-rövidebb időre. (fullra feltöltve, félig lemerítve stb...)
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Dobjatok légy szíves egy linket hangszóró bejárató effekthez.
Köszi! -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Ali-n megvásárolnám az most akciós anker motion boom-ot.
Van esetleg rá kupon, hogy tovább faraghassak az árból? -
_stick_
őstag
Azt látom, hogy sok hangszórónál van rácfelvarott, "plus" változat.
Gondolom épp nincs nálatok a jósgömbötök, de az Anker Motion Boom esetében is várható ilyesmi? Tudom, hogy új típus, szóval nem két hét mire kijöhet.
A SoundCore Motion+ kb mennyi időre jött ki az eredeti megjelenésétől a plus változat? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kb. 3 éve elégedetten használom a Tronsmart T2-t, amit Ti ajánlottatok.
Szeretnék egy kicsit nagyobbra/erősebbre váltani. Nem a JBL-eket verő hangerő a cél, mert 99%-ban kerti sütögetés, beszélgetés stb... hátterében szoktuk hallgatni.
Goa, progressive psytrance, chill stílusokat hallgatunk rajta, fontos lenne a hangszín és az erős, tiszta basszus. A T2-t pont a "pattogós" basszusa miatt szeretném lecserélni.
Nem kell, hogy túlélő, tripla szigetelt, stb.. legyen, az extra nagy aksi mérete sem fontos, mert az élettartam miatt mindig teljes töltöttség közelében tartom. Egyelőre árat nem írok, meglátom mit ajánlotok.
köszi -
_stick_
őstag
Köszönöm az ajánlásokat!
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
5-8e forint környékén van vállalható hangszóró?
Kerti sütögetés, tábortüzezés, beszélgetés stb.. alkalmakra szeretnék valamit. Nem olyan fontos, a teljesítmény, legyen kompakt, praktikus és szépen szóljon. Víz és ütésállóság sem szempont. Külföldi beszerzés játszik.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest