- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
dave_gahan #10949 üzenetére
Motion plus-al nem lősz mellé!
Az a hangszóró lassan 2 éve van piacon de még mindig bestbuy.
Igen na én is azon csodálkoztam mikor jött a teszt tőle hogy a Tronsmart T6 a legjobb hangszóró, meg a T6 Max is milyen jó....
De bezzeg a JBL Xtreme rossz... LOL
Hát nem az én füllemben a hiba mert én valahogy máshogy hallottam.Nekem mikor meg volt a T6 a basszusa csak egy torz puffogás/brummogásnak tünt ami számomra élvezhetetlen volt.
(Pedig elméletileg basszura van kihegyezve)
EQ-val elég komolyan vissza kellet venni a basszust hogy ne torzítson.Nekem is ahogy az évek alatt egyre jobb hangszórókat hallottam úgy nőtt emelkedett az igényem. De az biztos hogy zene hallgatásra valahogy nagyon távol áll a Tronsmart attól ami értékelhető.
Néha mikor a Dockin hallgatom 60% körül komolyan annyira jó szép részletgazdad dinamikus hangzást tud nyújtani. Ellie Goulding - Under the Sheets nagyon jól szépen szól rajta.
De sok régi klasszikus esetén előjön a minőségi hangzás előnye!
Ratt - Scene of the Crime 3:11 az a gitár szólo annyira jó a hideg kirázz tőle!Ha már Rock -
kmarci25
veterán
válasz
dave_gahan #10949 üzenetére
Inkább ezt a táskát vedd, kevesebb, mint a fele és tökéletes, én is ezt használom. Motion+ táska
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest