Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem még volt egy külső - gyakorlatilag 100%-ban passzoló - doboz. Szóval, maga a hangszóró doboza teljesen érintetlen volt. Gyorsan lőttem két képet.

... de nekem nem most jött. Ha zavar és/vagy sérült a cucc, akkor szerintem kérdezz rá az eladónál. Hivatkozhatsz a képeimre, hogy régebben így jött tőlük ugyanaz a hangszóró. -
-
TMKKK
csendes tag
Annyiért még szerintem sosem volt. Azt hiszem 23-24 ezer volt eddig a legalja most egy 3 hete kb. Lengyel raktárról el is kapkodták elég hamar, nekem pár nappal később sikerült hozzájutni mikor lejárt az akció de még mindig adtak rá kedvezményt 26 ezer volt kuponnal. Csak ajánlani tudom! Ebben a kategóriában a legjobb vétel!
-
carl18
addikt
A Motion + mindenkép, sőt még jobb is sokkal jobban személyre szabható. Jelenleg a legjobban ajánlott hangszóró!

JBL Charge 5 vs Motion Plus and Sony XB33 - ultimate travel speaker 2021 🤗A videó alapján is motion+ a legjobb szerintem!

Még én is megvenném csak hát nekem már van egy Dockinom úgyhogy egyenlőre tárgytalan! -
carl18
addikt
A Motion + mérete alapján a Charge 4-5 vetélytársa.
A motion Boom inkább Xtreme ligában játszik.
A Többi rajtad múlik mi kell több mély basszus? Akkor a Motion Boom a te hangszóród.
A Xiaomi mi új 16 wattos hangszóróját én is láttam biztos nem rossz hangszóró de nincs vele tapasztalat így ez te tudod megéri-e így is kipróbálni. De a 2 anker amit írtál nyilván más ligában játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, az általa linkelt Alan Ross videón kívül engem még ezek győztek meg a Motion Plus-ról: