- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
Nem, valóban nincs szüksége ilyen csatlakozási lehetőségre...
A 82 éves nagyi nem fog mobillal zenét hallgatni.
Süti sütés közben, főzés közben szeretne rádiózni, meg amikor a kertben tesz-vesz akkor ki viszi és nyáron ott hallgatja...Senki nem találkozott még hasonó dologgal? Csak nekem van ilyen elrugaszkodott ötleteim, és lehet hogy nem két lábbal a földön járok?
-
Zamma
őstag
válasz
<Adamsky> #16277 üzenetére
A funkciót amit tudnia kell egyszerűsítve:
- 82 éves asszonynak kell (ezért nincs semmilyen technológiai elvárás sem)
- alap az hogy rádió, azaz működőképesen - ne csak nettel! - tudja fogni a teljes magyar rádióadókat jó minőségben
- hordozható kivitel legyen
- ne legyen doboboz hangja, normális, telt, jó minőségű hangzása legyen
- sem rgb, sem egyéb beviteli/adattároló fogadási lehetőség nem fontos
-
Zamma
őstag
Sziasztok, rég jártam erre!
Lehet hogy kicsitt off lesz, de végülis ide tartozónak találom leginkább... Anyámnak keresek (82 éves, de jó passzban van!) mindenféle csilivili nélküli rádiós, hordozható zenedobozt/rádiót. Nem kikötés a pendrive lejátszás és rgb sem... Lényeg hogy hordozható legyen, jól fogja az adókat, jó hangja legyen és jól bírja az akksija. Ennyi!
Rákerestem de vagy én vagyok a béna, vagy egyáltalán nem volt ilyenről itt még szó. Egyet találtam a neten eddig a JBL-től [link], de drágának is találom és nem vagyok biztos benne hogy jól fogja az URH sávot. Illetve egy ÁK-s Panasonicot [link] is, ezt dícsérik, de kellene mvagy megerősítés vagy egyéb jó ötlet.
Köszi!
-
Zamma
őstag
válasz
<Adamsky> #11908 üzenetére
Sajnos nem én leszek a te embered ezekben a kérdésekben, mert duzzogva bár, de 10 nap nyaralás következik...
Most inkább a hangerő/akksi merülés/merülésteszt lesz a mérvadó!@mindenki
Mielőtt bezárnák hónapokra az országot másnak is azt ajánlom hogy húzzon el nyaralni/pihenni, mert októbertől nem biztos hogy fog... -
Zamma
őstag
Anker Soundcore Motion+ témában találtam egy érdekes 4pda-s linket:
[link]
A "már megszokott" részletességgel vesézik a hardver-szoftver hátterét ennek a kütyünek is... többek közt EQ beállítások is vannak - és persze sok egyéb is.
Érdemes ránézni (google fordító ajánlott - vagy jó emlékezőképesség az elvtársi korból...) -
Zamma
őstag
válasz
<Adamsky> #11901 üzenetére
A Brands akcióban vettem Aliról, az 1000 db-os lengyel szállítmányból. A számok nekem egyeznek, a modell IC mindkettőnél: 23451-A3116, illetve FCC ID: 2AOKB-13116.
Viszont teljesen más a felszitázott elrendezés. Tuti hogy történt valami hardver változás... Ez így áll csak össze. Csak emiatt van értelme annak hogy a FW eltér... másra nem tudok következtetni... -
Zamma
őstag
válasz
Acélfarkas #11895 üzenetére
Köszi az észrevételt, helyesbítek:
Általános igényeknek megfelelő amolyan "arany középútra" gondoltam... -
Zamma
őstag
válasz
<Adamsky> #11883 üzenetére
A linket megnéztem, nekem fekete Motion+ van, 3 hete vettem, azóta használom és 37.38-as fw. van rajta...
Ez szerintem nem a színekről hanem a gyártás dátumáról és a hozzá tartozó hardveres/szoftveres mérnöki munkáról szól.
Ha lenne egy teardown mindkettőhöz akkor teljes lenne a kép... -
Zamma
őstag
Kedves MIndenki!
Tudnátok esetleg küldeni Anker Soundcore Motion+-ra egy jól bevált egyéni EQ beállítást? Próbálgattam mostanság én is, de hátha valaki jobban kihallott ezt-azt... Köszi! -
Zamma
őstag
Earfün Uboomra nincs valami jobb ár 54 eur-nál? Tud segíteni valaki?
-
Zamma
őstag
O hóóóóóó!
Ahogy írták már előttem a motion+ szépen vissza lesz árazva holnaptól az alin, úgy mint kb. 2 hete!
De nem ez a nagy szám!
Megint kapott 500-at a lengyel raktár! Így 7 nap alatt gyorsan eu-ból ide ér! Nagy a kisértés, mert igen jó kis cucc!
A böngészős honey extensiont és a borbar által szétlinkelt couponsfromchina [link] oldal erősen javallott! -
Zamma
őstag
Nekem is megjött a Motion+ ma reggel, hasonló módon "csomagolva", azaz csomagolatlanul... Nekem sem volt olyan sérülés ami érintette volna a terméket - de a doboz imitt-amott igencsak viseltes.
Rá sem merek gondolni, hogy mi lett volna ha Kínából jön... Nah!
Sebaj, a hangzás kárpótol mint állat!
Ez egy jó vétel volt kéremszépen!
Köszönöm az ajánlóknak!!!Anker rulez!
-
Zamma
őstag
-4$ text kód az Ankerhez ÚJ VÁSÁRLÓNÁL!
SUB4AE609
Az első 800-as rendelési 8 dodós kedvezményt kilőtték szerintem ezzel a raktárkészlet lenullázással, ez egy kamu kedvezmény volt... szerintem. -
Zamma
őstag
Senkihez nem tudok társulni egy Motion+ erejéig? Mauzes kolléga ráizgult erre a Motion Boomra (amit úgy néz ki eu-ba nem nagyon szállítanak jelenleg
), így ez a vonat elmenni látszik...
-
Zamma
őstag
Válasz erre [link] : úgy néz ki ezret kaptak a lengyelek!
Nekem 1 is elég lenne!
Be tudok-e valakihez csatlakozni egy Motion+ erejéig lengyelből? (Már ha esetleg valakinek nem lenne meg a 149 dolcsi a plusz kuponhoz...)
Kecskeméti vagyok, ha esetleg környékbeli (50-60 km nem gond) vagy írj már légyszi rám egy privit, köszi! -
Zamma
őstag
Kijött a 30%-os akció a motion+-ra!
Milyen meglepő, az új ár $87.77...
Kínából rendelhető, lengyelből még mindíg nem... -
-
Zamma
őstag
válasz
dave_gahan #11281 üzenetére
Jaja, a lengyelek berendeltek
máshol meg nincs... -
Zamma
őstag
+1 2x Uboom kerti partira!
(a 3000 nm-es telektulajoknak off)
Ha kerti partizik az ember 12 méter távolságra lerakja a kettőt és be van szórva egy "nagyobb" tér is 360 fokban, persze ha abból indulunk ki hogy 6 méteren belül az erősség még jó, így számolva 24x12 nm-es teret ellát, az meg szerintem elég...
Mindezt az érzést megfűszerezzük az aktuális anyus napi kuponnal és megszületett az abszolút best buy!(szerintem)
-
Zamma
őstag
válasz
pècsimunkás #11206 üzenetére
Valami nem stimmel az IT háttérrel valahol... nekem is prüszkölt...
PayPal helyett Maestroval fizettem, csak akkor lett a jó, de valaki épp fordítva tudott csak fizetni...
De most épp ez a cucc tolja a dobhártyámra a decibelt, amivel azt kell mondja meg vagyok elégedve.
Ezúton is köszi mindenkinek az ajánlást! -
Zamma
őstag
válasz
pècsimunkás #11204 üzenetére
Én múlt héten rendeltem, ma kaptam meg ugyanezt a modellt.
Regisztálni nem kellett, csak űrlapot kitölteni. Viszont a Pay Pallal voltak gondjaim... de végülis megoldódott.
Az amazon.de csomagolta prime-osként, mivel az amazonon is lehet tőlük ugyanígy rendelni (tehát ha abban jártasabb vagy - pláne ha regisztált vagy - akkor azt ajánlanám...) -
Zamma
őstag
Mármint Európából? Vagy vámolni kell? (Bocsi, de az előzőnél lejárt a szerkesztési limit.)
-
Zamma
őstag
Apropó, létezik-e olyan okosság ami egy adott termék alis áresésénél jelez? Vagy van az alinak esetleg átfigyelője?
-
Zamma
őstag
Nemtom mennyire off, remélem nem az. Ha igen bocsi!
Áhhh, most maradtam le erről az alis akcióról...
Ha valaki rendel Anker soundcore motion+ (20 ezer körül) vagy Tribit MaxSound Plus (15 ezer körül) cuccost akciósan legyen kedves gondoljon már rám, mert szívesen beszállok hogy legyen 150 dolcsi, köszi!
Más - azaz jobb- ötletet is elfogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged